Cheezy quesedilla med pulled pork og grillet salsa

Cheezy quesedilla på bål er en ny favoritt. Sjekk hvordan du enkelt kan lage taco på båltønna. Nydelig grill-taco kjapt og enkelt!
Les mer

Grillet kebab-sandwich med mynteyoghurt og grilla grønnsaker

Er du glad i både kebab og grillmat? Da får du "best of booth worlds" her. Enkel oppskrift som er skreddersydd for vår Volcano båltønne.
Les mer

Quattro Formaggi ++

Mathias sin store favoritt pizza er 4 oster, eller Quattro formaggi som den heter på italiensk. For å gjøre den enda drøyere får du den servert med 6, blåmugg, parmesan, chevre, mozzarella, cheddar og jarlsberg. Råere enn dette får du det ikke.
Les mer

Grillet lammecarre med ratatouille, lun tomatsalsa og auberginekrem

Sunn, enkel og god lammerett på grillen. Her er det masse gode smaker og grønnsaker som gir assosiasjoner til sommer og middelhavet.
Les mer

Pizza på grillen

Å lage pizza på grillen har blitt skikkelig populært de siste årene, og med god grunn. Omtrent 2,5 millioner i Norge har pizza som fast middagsrett hver eneste lørdag. Året rundt. Med en pizzastein og pizzaspade har du alt du trenger for å lykkes med lørdagsfavoritten.
Les mer

Flottis med kottis

Nakkekottiser er en av de mest populære ingrediensene å grille. Det er billig og smakfullt, og inneholder en del fett som også gjør det saftig og godt. Ofte marineres kottiser i søte sauser og har dermed en tendens til å bli litt svidd, men i denne varianten bruker vi en rub. Vi griller mest på indirekte lav varme, før vi griller kjapt på direkte varme med en røkt eple BBQ-saus mot slutten.
Les mer

Helt konge krabbe – Singapore Chilicrab

Dette er en av våre desiderte favorittretter fra en studietur i Singapore med Mathias. Her er det lov å spise med fingrene, men vi anbefaler også en liten smekke, så du slipper å grise til finskjorta. Hvis du får tak i kinesiske boller fra en Asia-butikk er dette uimotståelig godt sammen med denne krabberettene. Bollene friteres og serveres ved siden av, og er også veldig gode å dyppe i sausen.
Les mer

Grillet Cæsarsalat

Caesar-salat kommer opprinnelig fra Mexico, hvor den berømte retten ble utviklet av en italiensk kjøkkensjef for nesten 200 år siden. Dette er en velkjent salat som du får på restauranter over hele verden, og skal aller helst blandes ved bordet foran gjestene. Vi har laget en grillet variant som både kan brukes som tilbehør eller spises som hovedrett. Som hovedrett passer det perfekt å toppe den med litt grillet kylling, crispy bacon eller pulled pork.
Les mer

Flyings entrecôte-burger

Her får du vår helt sinnsyke entrecote burger med brioche brød, parmesan majones, stekt Shitake sopp & løk, og hjemmelaget fries. Råere enn dette blir det nok ikke. HELT MAGISK!
Les mer

Pecan pie

Pekanpai er resultatet av et blidt møte mellom franske immigranter og amerikansk urbefolkning i New Orleans tidlig på 1700-tallet. Denne desserten er stamgjest på kakebordet i julen og til thanksgiving i USA. Vi synes den er selvskreven til BBQ-buffeten, og best servert lun med en god iskrem.
Les mer

Hotte kyllinglår

Kylling marinert med en god blanding confusion. Malaysisk saus og texas rub, fantastisk combo!
Les mer

Thailaks

Veldig enkel å lage, her får du en skikkelig smaksrik laks, som har truffet blink hos utallige kresne ganer. Anbefales på det varmeste, men la ikke laksen ligge for lenge på varmen, den er bedre om den er litt rå i midten enn for mye stekt.
Les mer

Quinoaburger med rødløksmarmelade

Quinoa fra Sør-Amerika har gitt ris, couscous og bulgur sterk konkurranse i løpet av det siste tiåret. Smaken er litt nøtteaktig og er mye sunnere enn sine konkurrenter i tilbehørfamilien. I tillegg er den glutenfri, quinoa er frø – ikke korn. Her har vi blandet quinoa med gode rotgrønnsaker og belgfrukter til en burger som er en veggis verdig.
Les mer

Pulled jackfruit

Veggis pulled pork laget på Jackfruit, verdens største frukt.
Les mer

Røkt eple BBQ-saus

Dette er en saus som er knallgod til svin, og som kan løfte de klassiske kotelettene til nye høyder.
Les mer

Pizza Bianca

Pizza er en av våre favorittretter, og her får du den italienske varianten. Det eneste du trenger for å få til dette er en god grill som blir skikkelig varm, og en pizzastein.
Les mer

Grillet røye med sommersalat

Rask og digg fiskerett som er unnagjort på knappe halvtimen.
Les mer