_MG_9949bw

Hvem er vi?

The Flying Culinary Circus er verdens første omreisende kokkegruppe. I 2005 dro vi, Trond, Hans-Kristian, Mathias og Tor, til New York. En reise som skulle bli livets eventyr. Med 65 land og 300 000 timer med kulinariske erfaringer i forkleet, har vi utviklet, designet og produsert et bredt spekter av griller og tilbehør som tilfører noe nytt og unikt for grillsortimentet i Norden.

 

Noe vi alltid har hatt en stor forkjærlighet for er grilling som tilberedningsmetode. Enten vi har hagefest, nyter sommerkvelder i parken, caterer for celebre gjester på den franske riviera eller drar på hytteturer, står det å grille i sentrum for oss. Grilling er smak, det er følelser, røyk og duft. Det er tøft, og det er kjærlighet. Ikke minst er det sjukt digg når man gjør det på riktig måte, og med riktig verktøy kan man oppdage nye smaker og kombinasjoner. For alle våre produkter er fellesnevneren høy kvalitet og funksjonalitet til en god pris. Vi skal inspirere og dele gleden ved å lage mat i alt vi gjør. Som vår visjon: Share the Fun of Cooking!

Teamet

hans-kristian-fcc

Hans-Kristian Elvedal Larsen

Eier, kokk og produktkonsulent

Mathias-fcc

Mathias Herseth Spieler

Eier, kokk og matfaglig konsulent

 

Trond

Trond Svendgård

Eier og kokk

 

Tor

Tor Jørgen K. Arnesen

Eier og kokk

petter-sorlie

Petter Sørlie

Kategorisjef | Gassgriller og elektriske griller

anders-fredriksen

Anders Fredriksen

Kategorisjef | Kullgrill, bålprodukter, pizza og tilbehør

halvard

Halvard Skistad

Kategorikoordinator

 

trond

Trond Langnes

Servicekoordinator

 

Design uten navn (29)

Christian Parkstad

Innholdsprodusent

 

tommy

Tommy Berg

Kvalitetssjef

 

truls

Truls Risebrobakken

Daglig Leder

 

Historien

2009

Firmaet The Flying Culinary Circus blir stiftet.

2011

Lansering av den første kokeboken som ble Norges mest solgte i 2011. Det åpnet muligheten for å lansere egne produkter i daglivaren. Ni år senere har vi utviklet og lansert hele seks kokebøker, hvorav to av disse har blitt nominert til Gourmand World Cookbook Awards. 

2013

The Flying Culinary Circus blir tildelt Merket for godt design av Norsk Designråd. "Profilen bryter alle regler, og er et sirkus av virkemidler... Et nytt og proft konsept, og en helt ny måte å markedsføre seg på", heter det i jurykjennelsen. ”Outstanding design & visual communication”.

2016

Lansering av vårt nye, fantastiske lokale i Prinsessealleen 46, som er på hele 800m2. Her åpnet det seg rom og muligheter for å kunne utvide våre tjenester både hos oss og hos deg. Enten det er selskap, møter, fest, matkurs, konsulentoppdrag og utvikling av nye konsepter, hadde vi nå alt på samme sted. Dette ga oss også et stort potensiale for videre satsing på flere ulike områder.

2016-2017

Arbeidet med å planlegge og utforme en strategi for vårt nye grillbrand FCC BBQ settes i gang. Hvordan skal vi klare å lykkes i et marked med etablerte internasjonale grillgiganter? Å søke svar på denne utfordringen står fremst på agendaen. 

2018

Lansering av FCC BBQ i Norge. Grillmerket vårt blir det nest største på bare ett år. Med 400m2 showroom på Kjeller, rett utenfor Oslo, blir dette en av de beste utstillingene av grillprodukter i Europa.

2019

Lansering av FCC BBQ i Sverige. Det ble en stor suksess. 

2020

FCC BBQ lanseres i Danmark.

2021

Store planer er i sving for FCC BBQ. Grillkunstens muligheter blir stadig mer populært, og vår merkevare står overfor noen vanvittige spennende produktlanseringer for det kommende året.