Våre griller

I vårt grillsortiment vil du finne griller for en hver smak og anledning. Vi i FCC BBQ har griller for alle!

Enten du skal på en kjapp tur i skauen, eller skal lage festmiddag til hele slekta og nabolaget, så finner du en grill som passer ditt behov. Vårt fokus er på gode løsninger, høy kvalitet og god brukervennlighet.

Det er da det er gøy å bruke grillen.

Den ultimate burger
Den ultimate burger

Gassgriller

En gassgrill passer perfekt for deg som ønsker å kunne grille daglig kjapt og effektivt. Det krever mindre jobb, er enklere og justere temperatur. Velger du en variant med vindu i lokket er det omtrent som å ha stekeovnen på terassen.

Kullgriller

For mange er kull den eneste måten å grille på. Kanskje henger det sammen med at det var slik det en gang startet. I vår kolleksjon finner du bærbare varianter, tønnegriller og de klassiske kulegrillene med og uten pizza funskjoner.

Elektriske griller

Ønsker  du et enklere alternativ til kull og gass, og har du kanskje noen restriksjoner der hvor du bor? Da er elektriske griller det du trenger. Våre modeller er godkjent for innebruk og du finner både bordmodeller og vanlig klassiske stående.

Bålgriller

Skap et naturlig samlingspunkt for familie og venner i hagen igjennom hele året med våre nye bålgriller. Fungerer like godt til ved som til kull.

Peisgriller

Er du en av de som har drømt om å bygge deg et stort og solid utekjøkken med integrert grill og vask? Da er vår peisgrill kolleksjon noe du skal se nærmere på. Her får du et modulbasert system du kan bygge og plassere akkurat slik det passer best i din hage.