Gassgriller

En gassgrill passer perfekt for deg som ønsker å kunne grille daglig uten at det tar lenger tid enn med stekeovnen på kjøkkenet. Gassgriller er enkle å tenne, blir raskt varme og det er lett å justere varmen til ønsket temperatur. En brukervennlig grill som vil gi deg et godt grillresultat hver gang og muligheten til å utforske flere spennende grillteknikker.

 

Gassgriller FCC BBQ

Extreme-serien

Høykvalitets gassgrillserie med stor kapasitet, unikt design og et bredt utvalg av tilbehør for den ultimate grillopplevelsen.

X-Grill-serien

Direkte og jevn varme over hele grillflaten gir muligheter for nye og spennende grillopplevelser og et lekkert design gjør at grillen tar seg godt ut på terrassen. X-Grill Chef ble kåret til best i test av TV2 Hjelper deg i 2020.

Ultimate-serien

Gassgrill med stor kapasitet. Perfekt for store og små grillsammenkomster. Vår bestselger modell i ny drakt.

Perfection-serien

Gassgrill med stor kapasitet. Perfekt for store og små grillsammenkomster. Vår bestselger serie!

Chef's Special-serien

En klassisk gassgrill med et moderne design og innovative løsninger. Med vindu i lokket får du bedre kontroll på grillingen. Chef's Special er en bestselger fra 2020.

Supreme-serien

Bygget på en av våre mest populære grill serier Performance med noen nye oppgraderinger. Dette er griller som har alt du trenger hva gjelder grill og grill opplevelse i tillegg til å være våre absolutt varmeste griller.

Performance/Performer-serien

En av våre mest populære grill serier. Her finner du nye modeller som blant annet Performer som er bygget på den opprinnelige Performance grillen, bare med nye oppgraderinger. Dette er griller som har alt du trenger hva gjelder grill og grill opplevelse i tillegg til å være våre absolutt varmeste griller.

Portable-serien

Liten og hendig gass grill med ekstremt god varme. Klar til bruk på knappe 5 minutter pga sitt lave lokk. Med tanke på at den er sammenleggbar krever den liten plass, samtidig som den har en overraskende stor grillflate. En av våre bestselgere.

Grab 'n' Grill-serien

Den perfekte turgrillen, enten du skal i fjellet, ut med båten, tur i skogen eller bare en sveip i parken. Klar til bruk 1 minutt etter opptenning og avkjølt etter 5 minutter.

Andre modeller

Her får du servert våre andre frittstående modeller i sortimentet. Alt fra vår lille bordmodell Magma til toppmodellen Executive 6.2. på nesten 2,5 meter.