Gassgriller

En gassgrill passer perfekt for deg som ønsker en grill som blir raskt varm, og hvor det er enkelt å justere temperatur og varmesoner.

Extreme-serien

Extreme har stor kapasitet, moderne design, praktisk vindu i lokket og et stort utvalg av tilbehør for den ultimate grillopplevelsen.

X-Grill-serien

X-Grill er en perfekt familiegrill som varierer mellom seks ulike design. Alle modellene har tre brennere, nedfellbare sidebord og lokk og grillkropp i helstøpt aluminium. X-Grill Chef ble kåret til best i test i 2020 av TV2 Hjelper Deg.

Ultimate-serien

Ultimate har stor kapasitet, moderne design og varierer med ulike modeller med unike funksjoner, slik at du garantert vil finne en Ultimate gassgrill som passer dine behov.

Perfection-serien

Perfection har stor kapasitet, moderne design og kommer i to ulike varianter.

Chef's Special-serien

Chef's Special har et klassisk, moderne design og innovative funksjoner. Chef's Special varierer i størrelse fra tre til fire hovedbrennere, og begge modellene har en sidebrenner og et praktisk vindu i lokket, slik at du får flere grillmuligheter og bedre kontroll på grillingen.

Supreme-serien

Supreme har stor kapasitet og moderne design. Supreme varierer i størrelse fra tre til fire hovedbrennere, og begge modellene har en sidebrenner.

Performance/Performer-serien

Performer er bygget på Performance, og kommer i et tøft, moderne design. De ulike modellene i serien har stor kapasitet og unike funksjoner, slik at du garantert vil finne en gassgrill som passer dine behov.

Portable-serien

Portable har et solid og kompakt design, er enkel å transportere og opptar minimalt med lagringsplass. Portable har stor grillflate og det lave lokket gjør at gassgrillen er klar til bruk på fem minutter, slik at du kan nyte smaksrik mat av god kvalitet.

Grab 'n' Grill-serien

Våre bærbare gassgriller er enkle å ta med seg, og gir deg velsmakende grillmåltider på en rask, effektiv og trygg måte enten du skal grille på stranda, i skogen, på fjellet eller i parken.

Andre modeller

Magma er en praktisk gassgrill som oppnår høy varme, og Fire 3.1 har et tøft, industrielt design og unike funksjoner. Executive 6.2 er vår største og kraftigste gassgrill. Den har et moderne design og et bredt spekter av funksjoner som tar grillingen til et nytt nivå.