Kremet reinsdyrgryte
Ingen ting smaker bedre enn mat ut i det fri. Og kremet reinsdyrgryte på vår Volcano smokeless båltønne vår er helt magisk, og ingen unntak.

Fremgangsmåte
Start med å skrelle og kutte grønnsakene slik at du har alt klart til du skal begynne. Finhakk timian, hvitløk og persille. Grovhakk gulrot, løk og sopp, og del rosenkålen i 2 når de stygge bladene er fjernet.
Start med å steke reinsdyret og løken i pannen med ½ smørmengden slik at du får en fin karamellisert yte. Ta ut kjøtt og løk fra pannen og kjør en ny runde med soppen og poteten. Når du er fornøyd med stekingen har du i timian, hvitløk og gulrot. La det surre i noen minutter til før du tilsetter kjøtt og løk, rosenkål, fløte, rømme og tyttebær, og lar det koke i ca 10 min til rosenkål og poteter er møre.
Rør inn noen skiver med brunost og sennep. Smak til med salt og pepper og noen dråper sitron. Topp det hele med hakket persille og server med flatbrød og godt smør.
Ingredienser
400 g reinsdyrskav
200 g gulrot
1 stk gul løk
300 poteter
200 g rosenkål
1 liten håndfull timian
3 fedd hvitløk
1 håndfull persille
100 g smør
50 g brunost
½ sitron
1 ss dijon sennep
Salt og pepper
1 boks creme fraiche
1 liten boks fløte
1 håndfull tyttebær
Kremet reinsdyrgryte
Ingen ting smaker bedre enn mat ut i det fri. Og kremet reinsdyrgryte på vår Volcano smokeless båltønne vår er helt magisk, og ingen unntak.

Ingredienser
400 g reinsdyrskav
200 g gulrot
1 stk gul løk
300 poteter
200 g rosenkål
1 liten håndfull timian
3 fedd hvitløk
1 håndfull persille
100 g smør
50 g brunost
½ sitron
1 ss dijon sennep
Salt og pepper
1 boks creme fraiche
1 liten boks fløte
1 håndfull tyttebær
Fremgangsmåte
Start med å skrelle og kutte grønnsakene slik at du har alt klart til du skal begynne. Finhakk timian, hvitløk og persille. Grovhakk gulrot, løk og sopp, og del rosenkålen i 2 når de stygge bladene er fjernet.
Start med å steke reinsdyret og løken i pannen med ½ smørmengden slik at du får en fin karamellisert yte. Ta ut kjøtt og løk fra pannen og kjør en ny runde med soppen og poteten. Når du er fornøyd med stekingen har du i timian, hvitløk og gulrot. La det surre i noen minutter til før du tilsetter kjøtt og løk, rosenkål, fløte, rømme og tyttebær, og lar det koke i ca 10 min til rosenkål og poteter er møre.
Rør inn noen skiver med brunost og sennep. Smak til med salt og pepper og noen dråper sitron. Topp det hele med hakket persille og server med flatbrød og godt smør.