Hjem / Oppskrifter

Oppskrifter

Her gir vi deg sesongens beste oppskrifter og rykende ferske grillmåltider som lages på 1-2-3.

Alle
  • Alle
  • Bakst
  • Burger & pizza
  • Dessert
  • Fisk
  • Kjøtt
  • Rubs & marinader
  • Sauser
  • Skalldyr
  • Tilbehør
  • Vegetar
  • BBQ drinker

Beef ribs med kaffe og sjokolade

Beef ribs er noe av det diggeste kjøttet du får tak i. Det tar flere timer å tilberede, men du vil ikke angre et sekund i det du setter tenna i kjøttet. Grilling og tilberedning av kjøtt på bein generelt, gjør kjøttet ekstra saftig. Dette er heller intet unntak. Store, feite ribbein fra storfe med masse godt marmorert kjøtt på.

Flyings entrecôte-burger

Her får du vår helt sinnsyke entrecôte-burger med briochebrød, parmesanmajones, stekt shitakesopp og løk, og hjemmelaget fries. Råere enn dette blir det nok ikke. Helt magisk!

Sprudlende Sangria

Lite er mere passende en en svær pitcher med Sangria til BBQ festen. Prøv vår variant, vi tør å påstå at den er en av de beste oppskriftene du finner der ute!

Varmrøkt ørret med parmesancrust

Parmesan crusted laks og ørret har tatt helt av på nett. Vi testa ut Grillnation sin oppskrift, og ja, vi skjønner veldig godt hvorfor dette er poppis. Dette bør du teste ut, for det var sykt snadder!

Maistortilla

En tortilla er en lefse lagd av mais eller hvete. Den er hoved- bestanddelen i all taco, og kan serveres fersk, deles opp i tre- kanter og friteres til chips (sprø eller fluffy), tørkes til skjell eller behandles på mange andre måter.

Hvetetortilla

En tortilla er en lefse lagd av mais eller hvete. Den er hovedbestanddelen i all taco, og kan serveres fersk, deles opp i tre- kanter og friteres til chips (sprø eller fluffy), tørkes til skjell eller behandles på mange andre måter.

Røkt New-York cheese cake med ananaschutney

For noen er dette en litt snedig variant, men det er utrolig godt med det lille hintet av røyk på kaka, sammen med det søte garnityret og den gode nøttecrusten. Dette er en variant vi fikk inspirasjon til på vår lille Amerika-reise for snart ti år siden. Vi håper dere vil digge den like mye som oss.

Pecan pie

Pekanpai er resultatet av et blidt møte mellom franske immigranter og amerikansk urbefolkning i New Orleans tidlig på 1700-tallet. Denne desserten er stamgjest på kakebordet i julen og til thanksgiving i USA. Vi synes den er selvskreven til BBQ-buffeten, og best servert lun med en god iskrem.

Hotte kyllinglår

Kylling marinert med en god blanding confusion. Malaysisk saus og texas rub, fantastisk combo!

Thailaks

Veldig enkel å lage, her får du en skikkelig smaksrik laks, som har truffet blink hos utallige kresne ganer. Anbefales på det varmeste, men la ikke laksen ligge for lenge på varmen, den er bedre om den er litt rå i midten enn for mye stekt.

Dampede blåskjell på grillen

Noe som er fantastisk enkelt å lage på grillen er dampede blåskjell. Ta dette med deg neste gang du skal på grillfest i parken eller på stranden, så tipper vi det er mange som blir imponert.

Hummer thermidor

Etter to år i Frankrike på kokkeskolen tok Mathias med seg en gammel Fransk klassiker i ryggsekken. Her er vår versjon av grillet og gratinert hummer thermidor. Vel bekomme.