Varmrøkt ørret med parmesancrust

Parmesan crusted laks og ørret har tatt helt av på nett. Vi testa ut Grillnation sin oppskrift, og ja, vi skjønner veldig godt hvorfor dette er poppis. Dette bør du teste ut, for det var sykt snadder!

Varmrøkt parmesan ørret
Finn frem

Røykeplanke

Fremgangsmåte

Legg røykeplanken i vann i 90-120 min før bruk.

30 min før showtime sukkersaltes fisken. Mens du venter på fisken fyres grillen opp til 200 grader. River du parmesanen og blander honning, sennep, majones og halvparten av dillen.

Når fisken er klar forgrilles planken 1 min på hver siden før fisken legges oppå. Smør blandingen over fisken og topp med revet parmesan. Legg planken på direkte varme på grillen og grill i ca 15 min. Fisken er klar når den flaker seg og en juicy, viktig at fisken ikke blir tørr.

Rett før servering drysser du resten av dillen over og evn litt mere parmesan om du er like glad i ost som vi er.

4 porsjoner
45 min
Ingredienser

800 g ørret (kan også bruke laks)
2 ss salt
2 ss sukker

2-3 ss majones
2 ss honning
2 ss Dijon sennep
1 bunt hakket dill
100 g revet parmesan
1
 cup Parmesan cheese Grated
Grovkvernet pepper

Varmrøkt ørret med parmesancrust

Parmesan crusted laks og ørret har tatt helt av på nett. Vi testa ut Grillnation sin oppskrift, og ja, vi skjønner veldig godt hvorfor dette er poppis. Dette bør du teste ut, for det var sykt snadder!

Varmrøkt parmesan ørret
4 porsjoner
45 min
Finn frem

Røykeplanke

Ingredienser

800 g ørret (kan også bruke laks)
2 ss salt
2 ss sukker

2-3 ss majones
2 ss honning
2 ss Dijon sennep
1 bunt hakket dill
100 g revet parmesan
1
 cup Parmesan cheese Grated
Grovkvernet pepper

Fremgangsmåte

Legg røykeplanken i vann i 90-120 min før bruk.

30 min før showtime sukkersaltes fisken. Mens du venter på fisken fyres grillen opp til 200 grader. River du parmesanen og blander honning, sennep, majones og halvparten av dillen.

Når fisken er klar forgrilles planken 1 min på hver siden før fisken legges oppå. Smør blandingen over fisken og topp med revet parmesan. Legg planken på direkte varme på grillen og grill i ca 15 min. Fisken er klar når den flaker seg og en juicy, viktig at fisken ikke blir tørr.

Rett før servering drysser du resten av dillen over og evn litt mere parmesan om du er like glad i ost som vi er.