Beef ribs med kaffe og sjokolade
Beef ribs er noe av det diggeste kjøttet du får tak i. Det tar flere timer å tilberede, men du vil ikke angre et sekund i det du setter tenna i kjøttet. Grilling og tilberedning av kjøtt på bein generelt, gjør kjøttet ekstra saftig. Dette er heller intet unntak. Store, feite ribbein fra storfe med masse godt marmorert kjøtt på.

Fremgangsmåte
Bland rub´n og dryss godt på ,over og under beef ribsa.
Sett grillen på 130–140 °C og legg kjøttet på indirekte varme på grillristen. La kjøttet grilles i minimum 6 timer, men gjerne lenger. Det som er viktig å tenke på er at kjøttet skal grilles så lenge at det løsner fra beinet. Har du dårlig tid kan du øke temperaturen noe, men det er ikke å anbefale.
Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, og som Tor pleier å si:
«Verdens beste krydder er sult!». Så ta deg heller en ventepølse, eller to.
Ingredienser
2 kg beef ribs eller 4 stk bein
3 ss espresso kaffepulver (kvern, eller miks med blender)
1 ss kakao
1 ss grovkvernet pepper
2 ts sukker
2 ts salt
Beef ribs med kaffe og sjokolade
Beef ribs er noe av det diggeste kjøttet du får tak i. Det tar flere timer å tilberede, men du vil ikke angre et sekund i det du setter tenna i kjøttet. Grilling og tilberedning av kjøtt på bein generelt, gjør kjøttet ekstra saftig. Dette er heller intet unntak. Store, feite ribbein fra storfe med masse godt marmorert kjøtt på.

Ingredienser
2 kg beef ribs eller 4 stk bein
3 ss espresso kaffepulver (kvern, eller miks med blender)
1 ss kakao
1 ss grovkvernet pepper
2 ts sukker
2 ts salt
Fremgangsmåte
Bland rub´n og dryss godt på ,over og under beef ribsa.
Sett grillen på 130–140 °C og legg kjøttet på indirekte varme på grillristen. La kjøttet grilles i minimum 6 timer, men gjerne lenger. Det som er viktig å tenke på er at kjøttet skal grilles så lenge at det løsner fra beinet. Har du dårlig tid kan du øke temperaturen noe, men det er ikke å anbefale.
Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, og som Tor pleier å si:
«Verdens beste krydder er sult!». Så ta deg heller en ventepølse, eller to.