Sprudlende Sangria
Lite er mere passende en en svær pitcher med Sangria til BBQ festen. Prøv vår variant, vi tør å påstå at den er en av de beste oppskriftene du finner der ute!

Fremgangsmåte
Hvis du ikke har myntelake koker du opp sukker og vann 50/50 med myntestilkene og lar det stå å trekke mens du gjør resten.
Kutt frukt og bær i skiver/biter og ha i glasset eller en pitcher. Skvis over sitron og limejuice slik at det ikke oksiderer.
Sil myntelaken og bland sammen med alt det andre flytende bortsett fra vinen. Ønsker du å forberede dette til festen kan du mixe alt bortsett fra musserende vin. Så tilsetter du det rett før servering, så mister du ikke kullsyren i vinen.
SERVER OG NYT!
Ingredienser
6 dl Appelsinjuice
2 dl Ananas juice
2 dl Myntelake (50/50 sukker og vann)
1 dl Vodka
4 cl Cointreu
4 cl Tripple sec
4 cl brandy
1 flaske Cava/prosecco tørr type
Appelsin
Grønne epler
Jordbær
Granateple
Fersk Mynte
Lime zest
Isbiter
Sprudlende Sangria
Lite er mere passende en en svær pitcher med Sangria til BBQ festen. Prøv vår variant, vi tør å påstå at den er en av de beste oppskriftene du finner der ute!

Ingredienser
6 dl Appelsinjuice
2 dl Ananas juice
2 dl Myntelake (50/50 sukker og vann)
1 dl Vodka
4 cl Cointreu
4 cl Tripple sec
4 cl brandy
1 flaske Cava/prosecco tørr type
Appelsin
Grønne epler
Jordbær
Granateple
Fersk Mynte
Lime zest
Isbiter
Fremgangsmåte
Hvis du ikke har myntelake koker du opp sukker og vann 50/50 med myntestilkene og lar det stå å trekke mens du gjør resten.
Kutt frukt og bær i skiver/biter og ha i glasset eller en pitcher. Skvis over sitron og limejuice slik at det ikke oksiderer.
Sil myntelaken og bland sammen med alt det andre flytende bortsett fra vinen. Ønsker du å forberede dette til festen kan du mixe alt bortsett fra musserende vin. Så tilsetter du det rett før servering, så mister du ikke kullsyren i vinen.
SERVER OG NYT!