Oppskrifter
Her gir vi deg sesongens beste oppskrifter og rykende ferske grillmåltider som lages på 1-2-3.
Alle
- Alle
- Bakst
- Burger & pizza
- Dessert
- Fisk
- Kjøtt
- Rubs & marinader
- Sauser
- Skalldyr
- Tilbehør
- Vegetar
- BBQ drinker
Kremet reinsdyrgryte
Ingen ting smaker bedre enn mat ut i det fri. Og kremet reinsdyrgryte på vår Volcano smokeless båltønne vår er helt magisk, og ingen unntak.
Quattro Formaggi ++
Mathias sin store favoritt pizza er 4 oster, eller Quattro formaggi som den heter på italiensk. For å gjøre den enda drøyere får du den servert med 6, blåmugg, parmesan, chevre, mozzarella, cheddar og jarlsberg. Råere enn dette får du det ikke.
Spelt-pinnebrød
Pinnebrød er alle nordmenns store favoritt. Denne varianten med speltmel og havregryn blir utrolig saftig og god. Faktisk var pinnebrød den mest søkte oppskriften på nett i 2021, det sier noe om favorittstemplet.
Grillet lammecarre med ratatouille, lun tomatsalsa og auberginekrem
Sunn, enkel og god lammerett på grillen. Her er det masse gode smaker og grønnsaker som gir assosiasjoner til sommer og middelhavet.
Grillet betesalat med chevre, lammefilet og pepperrotkrem
Hva smaker vel bedre enn en kjapp og enkel lammemiddag på grillen med grillede beter som er glasert med honning. Toppet med pekannøtter og pepperrotkrem.
Pizza på grillen
Å lage pizza på grillen har blitt skikkelig populært de siste årene, og med god grunn. Her gir vi deg vår favoritt deig og gode tips til toppinger.
Bananpannekaker med bær og bacon
Bananpannekaker har blitt en hit, og det med god grunn. Her serverer vi deg barnas favoritt, rett fra grillen.
Flottis med kottis
Nakkekottiser er en av de mest populære ingrediensene å grille. Det er billig og smakfullt, og inneholder en del fett som også gjør det saftig og godt. Ofte marineres kottiser i søte sauser og har dermed en tendens til å bli litt svidd, men i denne varianten bruker vi en rub. Vi griller mest på indirekte lav varme, før vi griller kjapt på direkte varme med en røkt eple BBQ-saus mot slutten.
The rendezvous rub
Dette er en rub inspirert av det kjente BBQ-stedet Charlie Vergos' Rendezvous i Memphis, verdens BBQ-hovedstad. Rett og slett en vinner rub!
Cowboy dust
Som de sier i Texas, «It's sweet, with a little bit of heat». Dette er en skikkelig cowboy style BBQ rub som passer til det meste av grillmat. Texas style BBQ er kjent for mye chili og spisskummen. Du skal bli litt varm i panna når du spiser dette – da blir ølen ekstra god.
Kaffe og sjokolade
Dette er en rub som er helt rå på storfekjøtt, spesielt på beef ribs, brisket og lignende. Det høres kanskje litt merkelig ut, men kaffe og kakao er faktisk en helt knall smakskombinasjon som bør testes til nettopp dette.