Hjem / Oppskrifter

Oppskrifter

Her gir vi deg sesongens beste oppskrifter og rykende ferske grillmåltider som lages på 1-2-3.

Alle
  • Alle
  • Bakst
  • Burger & pizza
  • Dessert
  • Fisk
  • Kjøtt
  • Rubs & marinader
  • Sauser
  • Skalldyr
  • Tilbehør
  • Vegetar
  • BBQ drinker

Thai BBQ saus

En thailandsk delikatesse. Det søte, det sterke og det syrlige skaper magi på råvaren. Det er nettopp søtt, sterkt og syrlig som kjennetegner det thailandske kjøkken. Og det er det som gjør dette til en saus du bare MÅ prøve.

FCC Classic BBQ saus

En knallgod BBQ-saus som du fint kan bruke som den er eller som basisoppskrift. Her kan du enkelt sette ditt eget preg på sausen, med dine favorittsmaker og krydderier. Rett og slett en enkel og perfekt BBQ-saus du lager selv på 1-2-3.

Chinese BBQ saus

Krydderaktig og søtlig preg og passer veldig godt til asiatiske retter. Den er nydelig til kylling, and, svin og storfe og kan pensles på underveis i grillingen, eller brukes som saus til å pensle direkte på kjøttet etter steking.

Grillet fiken med Marsala og mascarpone

I gode gamle dager, da Hans-Kristian og Mathias jobbet på Bagatelle for Eyvind Hellstrøm, hadde de bakte fiken på menyen. Med litt ekstra fantasi og utforsking har denne retten blitt en fornyet klassiker med spennende smaker i deilig kombinasjon.

Grillede Pimientos de Padrón

Pimientos de Padrón er små, grønne paprika som er veldig populære i tapasretter. Sødmen i paprikaen gjør retten til et perfekt tilbehør til grillmaten.

Grillet Cæsarsalat

Cæsarsalat kommer opprinnelig fra Mexico, hvor den berømte retten ble utviklet av en italiensk kjøkkensjef for nesten 200 år siden. Dette er en velkjent salat som du får på restauranter over hele verden, og skal aller helst blandes ved bordet foran gjestene. Vi har laget en grillet variant som både kan brukes som tilbehør eller spises som hovedrett. Som hovedrett passer det perfekt å toppe den med litt grillet kylling, crispy bacon eller pulled pork.

Beef ribs med kaffe og sjokolade

Beef ribs er noe av det diggeste kjøttet du får tak i. Det tar flere timer å tilberede, men du vil ikke angre et sekund i det du setter tenna i kjøttet. Grilling og tilberedning av kjøtt på bein generelt, gjør kjøttet ekstra saftig. Dette er heller intet unntak. Store, feite ribbein fra storfe med masse godt marmorert kjøtt på.

Flyings entrecôte-burger

Her får du vår helt sinnsyke entrecôte-burger med briochebrød, parmesanmajones, stekt shitakesopp og løk, og hjemmelaget fries. Råere enn dette blir det nok ikke. Helt magisk!

Sprudlende Sangria

Lite er mere passende en en svær pitcher med Sangria til BBQ festen. Prøv vår variant, vi tør å påstå at den er en av de beste oppskriftene du finner der ute!

Varmrøkt ørret med parmesancrust

Parmesan crusted laks og ørret har tatt helt av på nett. Vi testa ut Grillnation sin oppskrift, og ja, vi skjønner veldig godt hvorfor dette er poppis. Dette bør du teste ut, for det var sykt snadder!

Maistortilla

En tortilla er en lefse lagd av mais eller hvete. Den er hoved- bestanddelen i all taco, og kan serveres fersk, deles opp i tre- kanter og friteres til chips (sprø eller fluffy), tørkes til skjell eller behandles på mange andre måter.

Hvetetortilla

En tortilla er en lefse lagd av mais eller hvete. Den er hovedbestanddelen i all taco, og kan serveres fersk, deles opp i tre- kanter og friteres til chips (sprø eller fluffy), tørkes til skjell eller behandles på mange andre måter.