The rendezvous rub

Dette er en rub inspirert av det kjente BBQ-stedet Charlie Vergos' Rendezvous i Memphis, verdens BBQ-hovedstad. Rett og slett en vinner rub!

Design uten navn (18)
Fremgangsmåte

Ruben kan brukes både før og etter maten grilles – slik de gjør det på Rendezvous. Der tar de 6 ss rubmiks blandet med 1 dl vann og 1 dl eddik og pensler på før grilling. I tillegg bruker de den som en «dry seasoning» etter at kjøttet er ferdig grillet. Magisk!

4 porsjoner
5 min
Ingredienser

2 ss paprika
1 ss hvitløkspulver
1 ss chilipulver
1 ss sort pepper
1 ss sennepsfrø
1 ts oregano
1 ts timian
1 ts allehånde
1 knivsodd korianderfrø
1 knivsodd korianderpulver

The rendezvous rub

Dette er en rub inspirert av det kjente BBQ-stedet Charlie Vergos' Rendezvous i Memphis, verdens BBQ-hovedstad. Rett og slett en vinner rub!

Design uten navn (18)
4 porsjoner
5 min
Ingredienser

2 ss paprika
1 ss hvitløkspulver
1 ss chilipulver
1 ss sort pepper
1 ss sennepsfrø
1 ts oregano
1 ts timian
1 ts allehånde
1 knivsodd korianderfrø
1 knivsodd korianderpulver

Fremgangsmåte

Ruben kan brukes både før og etter maten grilles – slik de gjør det på Rendezvous. Der tar de 6 ss rubmiks blandet med 1 dl vann og 1 dl eddik og pensler på før grilling. I tillegg bruker de den som en «dry seasoning» etter at kjøttet er ferdig grillet. Magisk!