Spelt-pinnebrød

Pinnebrød er alle nordmenns store favoritt. Denne varianten med speltmel og havregryn blir utrolig saftig og god. Faktisk var pinnebrød den mest søkte oppskriften på nett i 2021, det sier noe om favorittstemplet.

Perfekte pinnebrød på FCC BBQ Volcano båltønna
Finn frem

Pinner

Fremgangsmåte

Bland alle ingredienser og elt dem sammen med hendene. Hvis deigen er litt klissete, ha i litt mer mel. La deigen hvile i minimum 30 minutter. Det går fint an å lage dette dagen før.

Del opp i passe emner, rull ut til pølser og tvinn de rundt pinnen. Grill pinnebrødene jevnt på alle sider, på høy varme. Tar ca 5 minutter.

4 porsjoner
15
Ingredienser

100 g havregryn
75 g fint rugmel
200 g speltmel
1 ts salt
2 ss sukker
2 ts bakepulver
2,5 dl vann

Spelt-pinnebrød

Pinnebrød er alle nordmenns store favoritt. Denne varianten med speltmel og havregryn blir utrolig saftig og god. Faktisk var pinnebrød den mest søkte oppskriften på nett i 2021, det sier noe om favorittstemplet.

Perfekte pinnebrød på FCC BBQ Volcano båltønna
4 porsjoner
15
Finn frem

Pinner

Ingredienser

100 g havregryn
75 g fint rugmel
200 g speltmel
1 ts salt
2 ss sukker
2 ts bakepulver
2,5 dl vann

Fremgangsmåte

Bland alle ingredienser og elt dem sammen med hendene. Hvis deigen er litt klissete, ha i litt mer mel. La deigen hvile i minimum 30 minutter. Det går fint an å lage dette dagen før.

Del opp i passe emner, rull ut til pølser og tvinn de rundt pinnen. Grill pinnebrødene jevnt på alle sider, på høy varme. Tar ca 5 minutter.