Spelt-pinnebrød
Pinnebrød er alle nordmenns store favoritt. Denne varianten med speltmel og havregryn blir utrolig saftig og god. Faktisk var pinnebrød den mest søkte oppskriften på nett i 2021, det sier noe om favorittstemplet.
Finn frem
Pinner
Fremgangsmåte
Bland alle ingredienser og elt dem sammen med hendene. Hvis deigen er litt klissete, ha i litt mer mel. La deigen hvile i minimum 30 minutter. Det går fint an å lage dette dagen før.
Del opp i passe emner, rull ut til pølser og tvinn de rundt pinnen. Grill pinnebrødene jevnt på alle sider, på høy varme. Tar ca 5 minutter.
Ingredienser
100 g havregryn
75 g fint rugmel
200 g speltmel
1 ts salt
2 ss sukker
2 ts bakepulver
2,5 dl vann
Spelt-pinnebrød
Pinnebrød er alle nordmenns store favoritt. Denne varianten med speltmel og havregryn blir utrolig saftig og god. Faktisk var pinnebrød den mest søkte oppskriften på nett i 2021, det sier noe om favorittstemplet.
Finn frem
Pinner
Ingredienser
100 g havregryn
75 g fint rugmel
200 g speltmel
1 ts salt
2 ss sukker
2 ts bakepulver
2,5 dl vann
Fremgangsmåte
Bland alle ingredienser og elt dem sammen med hendene. Hvis deigen er litt klissete, ha i litt mer mel. La deigen hvile i minimum 30 minutter. Det går fint an å lage dette dagen før.
Del opp i passe emner, rull ut til pølser og tvinn de rundt pinnen. Grill pinnebrødene jevnt på alle sider, på høy varme. Tar ca 5 minutter.