Flottis med kottis
Nakkekottiser er en av de mest populære ingrediensene å grille. Det er billig og smakfullt, og inneholder en del fett som også gjør det saftig og godt. Ofte marineres kottiser i søte sauser og har dermed en tendens til å bli litt svidd, men i denne varianten bruker vi en rub. Vi griller mest på indirekte lav varme, før vi griller kjapt på direkte varme med en røkt eple BBQ-saus mot slutten.
Les mer Pølser med 4 gode toppinger
Norgesferie med rask, lettvint og ekstra god turmat på grillen? Pølser kombinert med godt tilbehør tar den klassiske pølsa til nye høyder. Her gir vi deg 4 ulike toppinger som garantert vil gi mersmak!
Les mer Beef ribs med kaffe og sjokolade
Beef ribs er noe av det diggeste kjøttet du får tak i. Det tar flere timer å tilberede, men du vil ikke angre et sekund i det du setter tenna i kjøttet. Grilling og tilberedning av kjøtt på bein generelt, gjør kjøttet ekstra saftig. Dette er heller intet unntak. Store, feite ribbein fra storfe med masse godt marmorert kjøtt på.
Les mer Flyings entrecôte-burger
Her får du vår helt sinnsyke entrecote burger med brioche brød, parmesan majones, stekt Shitake sopp & løk, og hjemmelaget fries. Råere enn dette blir det nok ikke. HELT MAGISK!
Les mer Hotte kyllinglår
Kylling marinert med en god blanding confusion. Malaysisk saus og texas rub, fantastisk combo!
Les mer Pulled pork taco med coleslaw
En ny vri på pulled porken du neppe har prøvd før. Saftigere resultat enn dette får du neppe på annet vis. Prøv da vel!
Les mer