Ostegratinert blomkål med grillet chorizo

Lite slår en ostegratinert og grillet blomkål som er toppet med spicy chorizo pølse. I tillegg er den lynrask og tar kun tar 15 min lage.

Ostegratinert blomkål med grillet chorizo
Fremgangsmåte

Her får du en lynrask rett å lage, perfekt i en travel hverdag. I tillegg er den nydelig å servere om du skal lage en stor grillbuffet. Når du har prøvd denne retten kommer du til å digge ostegratinert blomkål med chorizo.

 

Kutt blomkålen i ganske store buketter. Grill de på direkte varme til de blir skikkelig grillet og nesten litt småbrent på kantene. Når de er ferdig(viktig at de er litt små crunchy inni) tar du de av og deler de i litt mindre biter. Bland blomkålen med litt olivenolje og sitron før du fordeler det utover i en ildfast form eller på et ildfast brett.

 

Bland ost og creme fraiche sammen og kjør til en jevn røre med stavmikseren. Fordel over blåmkålen og sett det i Pizza chef ovnen. Viktig at den er forvarmet til MAX. La stå til den er gratinert og gylden. Husk at du må snu brettet en gang pga brenneren.

 

Topp den gratinerte blomkålen med biter av grillet chorizopølse og hakket bladpersille.

 

Yummy!!!

4 porsjoner
15 min
Ingredienser

4 chorizo pølser

1 blomkål

100 creme fraiche

50 g revet ost – dine favoritter

50 g chevre – for litt ekstra god smak

Saften av en halv sitron

Olivenolje

Smak til med salt og pepper

Ostegratinert blomkål med grillet chorizo

Lite slår en ostegratinert og grillet blomkål som er toppet med spicy chorizo pølse. I tillegg er den lynrask og tar kun tar 15 min lage.

Ostegratinert blomkål med grillet chorizo
4 porsjoner
15 min
Ingredienser

4 chorizo pølser

1 blomkål

100 creme fraiche

50 g revet ost – dine favoritter

50 g chevre – for litt ekstra god smak

Saften av en halv sitron

Olivenolje

Smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

Her får du en lynrask rett å lage, perfekt i en travel hverdag. I tillegg er den nydelig å servere om du skal lage en stor grillbuffet. Når du har prøvd denne retten kommer du til å digge ostegratinert blomkål med chorizo.

 

Kutt blomkålen i ganske store buketter. Grill de på direkte varme til de blir skikkelig grillet og nesten litt småbrent på kantene. Når de er ferdig(viktig at de er litt små crunchy inni) tar du de av og deler de i litt mindre biter. Bland blomkålen med litt olivenolje og sitron før du fordeler det utover i en ildfast form eller på et ildfast brett.

 

Bland ost og creme fraiche sammen og kjør til en jevn røre med stavmikseren. Fordel over blåmkålen og sett det i Pizza chef ovnen. Viktig at den er forvarmet til MAX. La stå til den er gratinert og gylden. Husk at du må snu brettet en gang pga brenneren.

 

Topp den gratinerte blomkålen med biter av grillet chorizopølse og hakket bladpersille.

 

Yummy!!!