Pølser med 4 gode toppinger

Pølser kombinert med godt tilbehør tar den klassiske pølsa til nye høyder. Her gir vi deg 4 ulike toppinger som garantert vil gi mersmak!

Pølser-gode-toppinger

Fremgangsmåte

Classic Bratwurst med purreløk kompott & syltet rødløk

PURRELØK KOMPOTT
Kutt og vask purreløken godt. Bruk mest av den hvite delen på purreløken. Stek purreløk forsiktig i masse godt meierismør til den er mør. Smak til med salt og pepper.

SYLTET RØDLØK
Kok opp eddik, sukker og vann og hell over rødløken. La stå å trekke minimum 30 minutter, men aller helst over natten. Holder seg lenge på et glass i kjøleskapet og passer til det meste.

Spizy chicken med eplemarmelade & revet eple og fenikkel

EPLEMARMELADE
Skrell eplene og kutt i terninger på ca 1 cm. Kok opp og la det koke forsiktig til eplene er møre. Rør om med en visp og eplemarmeladen er klar. Kjøl ned.

REVET EPLE OG FENIKKEL SALAT
Riv eller kutt eple og så i tynne stenger (juliennne). Finhakk den grønne dill lignende tuppen på fenikkel og bland med eplene. Smak til med litt lime og olivenolje.

 

Beefy sausage med rødløksmarmelade

RØDLØKSMARMELADE
Kutt rødløk i tynne skiver og kok rolig med sukker og eddik i en gryte med lokk i 10 minutter. Ta av lokket ok kok til all væske er fordampet, ca. 5 minutter.

Cheesy chili med ostesaus, nachos og jalapeno

OST OG JALAPENO SAUS
Smelt smør og tilsett mel. Hell i melken under omrøring mens gryta står på plata. Kok opp og tilsett osten. La det smelte. Til slutt har man i jalapeno og smaker til med salt og pepper. Ønsker du sterkere eller svakere variant så justerer du med jalapeno.

4 porsjoner
30-40 min

Ingredienser

Classic Bratwurst med purreløk kompott & syltet rødløk

4 Classic Bratwurst pølser
4 pølsebrød

PURRELØK KOMPOTT
½ purre løk
Meierismør

SYLTET RØDLØK
1 rødløk skivet
Lake
1 dl eddik
2 dl sukker
3 dl vann

 

Spizy chicken med eplemarmelade & revet eple og fenikkel

4 Spizy chicken pølser
4 pølsebrød

EPLEMARMELADE
2 grønne epler
2 ss sukker
½ dl eple juice

REVET EPLE OG FENIKKEL SALAT

1 grønt eple
1 fenikkel
Lime
Olivenolje

Beefy sausage med rødløksmarmelade

4 Beefy sausage pølser
4 pølsebrød
1 liten bunt hakket gressløk

RØDLØKSMARMELADE
2 stk rødløk
4 ss sukker
½ dl eddik

Cheesy chili med ostesaus, nachos og jalapeno

4 cheesy chili pølser
4 stk brød
litt nachos

OST OG JALAPENO SAUS
2 ss smør
2 ss mel
2 dl melk
100 gr  revet cheddar ( eller annen god smelte ost)
30 gr jalapeno
salt og pepper

Pølser med 4 gode toppinger

Pølser kombinert med godt tilbehør tar den klassiske pølsa til nye høyder. Her gir vi deg 4 ulike toppinger som garantert vil gi mersmak!

Pølser-gode-toppinger
4 porsjoner
30-40 min

Ingredienser

Classic Bratwurst med purreløk kompott & syltet rødløk

4 Classic Bratwurst pølser
4 pølsebrød

PURRELØK KOMPOTT
½ purre løk
Meierismør

SYLTET RØDLØK
1 rødløk skivet
Lake
1 dl eddik
2 dl sukker
3 dl vann

 

Spizy chicken med eplemarmelade & revet eple og fenikkel

4 Spizy chicken pølser
4 pølsebrød

EPLEMARMELADE
2 grønne epler
2 ss sukker
½ dl eple juice

REVET EPLE OG FENIKKEL SALAT

1 grønt eple
1 fenikkel
Lime
Olivenolje

Beefy sausage med rødløksmarmelade

4 Beefy sausage pølser
4 pølsebrød
1 liten bunt hakket gressløk

RØDLØKSMARMELADE
2 stk rødløk
4 ss sukker
½ dl eddik

Cheesy chili med ostesaus, nachos og jalapeno

4 cheesy chili pølser
4 stk brød
litt nachos

OST OG JALAPENO SAUS
2 ss smør
2 ss mel
2 dl melk
100 gr  revet cheddar ( eller annen god smelte ost)
30 gr jalapeno
salt og pepper

Fremgangsmåte

Classic Bratwurst med purreløk kompott & syltet rødløk

PURRELØK KOMPOTT
Kutt og vask purreløken godt. Bruk mest av den hvite delen på purreløken. Stek purreløk forsiktig i masse godt meierismør til den er mør. Smak til med salt og pepper.

SYLTET RØDLØK
Kok opp eddik, sukker og vann og hell over rødløken. La stå å trekke minimum 30 minutter, men aller helst over natten. Holder seg lenge på et glass i kjøleskapet og passer til det meste.

Spizy chicken med eplemarmelade & revet eple og fenikkel

EPLEMARMELADE
Skrell eplene og kutt i terninger på ca 1 cm. Kok opp og la det koke forsiktig til eplene er møre. Rør om med en visp og eplemarmeladen er klar. Kjøl ned.

REVET EPLE OG FENIKKEL SALAT
Riv eller kutt eple og så i tynne stenger (juliennne). Finhakk den grønne dill lignende tuppen på fenikkel og bland med eplene. Smak til med litt lime og olivenolje.

 

Beefy sausage med rødløksmarmelade

RØDLØKSMARMELADE
Kutt rødløk i tynne skiver og kok rolig med sukker og eddik i en gryte med lokk i 10 minutter. Ta av lokket ok kok til all væske er fordampet, ca. 5 minutter.

Cheesy chili med ostesaus, nachos og jalapeno

OST OG JALAPENO SAUS
Smelt smør og tilsett mel. Hell i melken under omrøring mens gryta står på plata. Kok opp og tilsett osten. La det smelte. Til slutt har man i jalapeno og smaker til med salt og pepper. Ønsker du sterkere eller svakere variant så justerer du med jalapeno.