Bananpannekaker med bær og bacon
Bananpannekaker har blitt en hit, og det med god grunn. Her serverer vi alle barns favoritter, på Flying vis rett fra grillen.
Les mer The rendezvous rub
Dette er en rub inspirert av det kjente BBQ-stedet Charlie Vergos' Rendezvous i Memphis, verdens BBQ-hovedstad. Rett og slett en vinner rub!
Les mer Kaffe og sjokolade
Dette er en rub som er helt rå på storfekjøtt, spesielt på beef ribs, brisket og lignende. Det høres kanskje litt merkelig ut, men kaffe og kakao er faktisk en helt knall smakskombinasjon som bør testes til nettopp dette.
Les mer Smokey chipotle rub
Her er en rub for de med hår på brystet. Den har god røyksmak og styrke i seg ettersom den er full av chipotle, altså røkt jalapeño, og cayenne- pepper.
Les mer The all-rounder
Denne har vi døpt «The all-rounder», fordi den er fungerer til det meste. Den er forøvrig også helt fantastisk. Knallgod til alt av kjøtt, som entrecôte, pulled pork, nypoppet popcorn og sweet potato fries. En mer anvendelig rub enn denne skal du lete lenge etter. Den er faktisk skikkelig god til grillet laks også.
Les mer Pølser med 4 gode toppinger
Norgesferie med rask, lettvint og ekstra god turmat på grillen? Pølser kombinert med godt tilbehør tar den klassiske pølsa til nye høyder. Her gir vi deg 4 ulike toppinger som garantert vil gi mersmak!
Les mer Pepper garlic sauce
På en restaurant som heter Red House og ligger i East Coast Seafood Center har vi hatt uforglemmelige opplevelser med chili- & pepper crab av Sri Lanka-krabbe. Her har vi laget vår egen variant av sausen. Litt spicy, litt søte og helt nydelige til fisk, skalldyr, og biff. Vår favoritt er med krabbe, alle helst Sri Lanka crab.
Les mer Malay BBQ saus
Passer veldig godt til kylling, svin og and. Og til hvit fisk som breiflabb, torsk og steinbit.
Bruk den gjerne som marinade eller pensle råvaren underveis i tilberedningen, men den er også god å servere ved siden av.
Les mer Thai BBQ saus
En thailandsk BBQ delikatesse. Det søte, det sterke og det syrlige skaper magi på råvaren. Det er nettopp søtt, sterkt og syrlig som kjennetegner det thailandske kjøkken. Og det er det som gjør dette til en saus du bare MÅ prøve.
Les mer FCC Classic BBQ saus
En knallgod BBQ-saus som du fint kan bruke som den er eller som basisoppskrift. Her kan du enkelt sette ditt eget preg på sausen, med dine favorittsmaker og krydderier. Rett og slett en enkel og perfekt BBQ-saus du lager selv på 1-2-3.
Les mer Chinese BBQ saus
Krydderaktig og søtlig preg og passer veldig godt til asiatiske retter. Den er nydelig til kylling, and, svin og storfe og kan pensles på underveis i grillingen, eller brukes som saus til å pensle direkte på kjøttet etter steking.
Les mer Grillet fiken med Marsala og mascarpone
I gode gamle dager, da Hans-Kristian og Mathias jobbet på Bagatelle for Eyvind Hellstrøm, hadde de bakte fiken på menyen. Med litt ekstra fantasi og utforsking har denne retten blitt en fornyet klassiker med spennende smaker i deilig kombinasjon.
Les mer Sprudlende Sangria
Lite er mere passende en en svær pitcher med Sangria til BBQ festen. Prøv vår variant, vi tørr påstå at den er en av de beste du finner der ute!
Les mer Varmrøkt ørret med parmesancrust
Parmesan crusted laks og ørret har tatt helt av på nett. Vi testa ut Grillnation sin oppskrift, og ja, vi skjønner veldig godt hvorfor dette er poppis. Dette bør du teste ut, for det var sykt snadder!
Les mer Maistortilla
En tortilla er en lefse lagd av mais eller hvete. Den er hoved- bestanddelen i all taco, og kan serveres fersk, deles opp i tre- kanter og friteres til chips (sprø eller fluffy), tørkes til skjell eller behandles på mange andre måter.
Les mer Hvetetortilla
En tortilla er en lefse lagd av mais eller hvete. Den er hovedbestanddelen i all taco, og kan serveres fersk, deles opp i tre- kanter og friteres til chips (sprø eller fluffy), tørkes til skjell eller behandles på mange andre måter.
Les mer