Pølser-gode-toppinger

Pølser med 4 gode toppinger

Norgesferie med rask, lettvint og ekstra god turmat på grillen? Pølser kombinert med godt tilbehør tar den klassiske pølsa til nye høyder. Her gir vi deg 4 ulike toppinger som garantert vil gi mersmak!
Les mer

Pepper garlic sauce

På en restaurant som heter Red House og ligger i East Coast Seafood Center har vi hatt uforglemmelige opplevelser med chili- & pepper crab av Sri Lanka-krabbe. Her har vi laget vår egen variant av sausen. Litt spicy, litt søte og helt nydelige til fisk, skalldyr, og biff. Vår favoritt er med krabbe, alle helst Sri Lanka crab.
Les mer

Malay BBQ saus

Passer veldig godt til kylling, svin og and. Og til hvit fisk som breiflabb, torsk og steinbit. Bruk den gjerne som marinade eller pensle råvaren underveis i tilberedningen, men den er også god å servere ved siden av.
Les mer

Thai BBQ saus

En thailandsk BBQ delikatesse. Det søte, det sterke og det syrlige skaper magi på råvaren. Det er nettopp søtt, sterkt og syrlig som kjennetegner det thailandske kjøkken. Og det er det som gjør dette til en saus du bare MÅ prøve.
Les mer

FCC Classic BBQ saus

En knallgod BBQ-saus som du fint kan bruke som den er eller som basisoppskrift. Her kan du enkelt sette ditt eget preg på sausen, med dine favorittsmaker og krydderier. Rett og slett en enkel og perfekt BBQ-saus du lager selv på 1-2-3.
Les mer

Chinese BBQ saus

Krydderaktig og søtlig preg og passer veldig godt til asiatiske retter. Den er nydelig til kylling, and, svin og storfe og kan pensles på underveis i grillingen, eller brukes som saus til å pensle direkte på kjøttet etter steking.
Les mer

Grillet fiken med Marsala og mascarpone

I gode gamle dager, da Hans-Kristian og Mathias jobbet på Bagatelle for Eyvind Hellstrøm, hadde de bakte fiken på menyen. Med litt ekstra fantasi og utforsking har denne retten blitt en fornyet klassiker med spennende smaker i deilig kombinasjon.
Les mer

Sprudlende Sangria

Lite er mere passende en en svær pitcher med Sangria til BBQ festen. Prøv vår variant, vi tørr påstå at den er en av de beste du finner der ute!
Les mer

Varmrøkt ørret med parmesancrust

Parmesan crusted laks og ørret har tatt helt av på nett. Vi testa ut Grillnation sin oppskrift, og ja, vi skjønner veldig godt hvorfor dette er poppis. Dette bør du teste ut, for det var sykt snadder!
Les mer

Maistortilla

En tortilla er en lefse lagd av mais eller hvete. Den er hoved- bestanddelen i all taco, og kan serveres fersk, deles opp i tre- kanter og friteres til chips (sprø eller fluffy), tørkes til skjell eller behandles på mange andre måter.
Les mer

Hvetetortilla

En tortilla er en lefse lagd av mais eller hvete. Den er hovedbestanddelen i all taco, og kan serveres fersk, deles opp i tre- kanter og friteres til chips (sprø eller fluffy), tørkes til skjell eller behandles på mange andre måter.
Les mer

Dampede blåskjell på grillen

Noe som er fantastisk enkelt å lage på grillen er dampede blåskjell. Ta dette med deg neste gang du skal på grillfest i parken eller på stranden, så tipper vi det er mange som blir imponert.
Les mer

Hummer thermidor

Etter to år i Frankrike på kokkeskolen tok Mathias med seg en gammel Fransk klassiker i ryggsekken. Her er vår versjon av grillet og gratinert hummer thermidor. Vel bekomme.
Les mer

Hummus med crispy salat

Kjempegodt og fresht tilbehør til grillmaten, som er enkelt og lage og som passer til både kjøtt, fisk og veggis.
Les mer

Grillet nektarin med brun farin

Verdens enkleste og kanskje diggeste dessert på grillen i sommer.
Les mer

Spicy maiskolber

Klar for verdens beste mais? Det er i alle fall vi.
Les mer

Flaming lips BBQ-saus

Hvis du er av den typen som liker at det river litt, da er dette sausen for deg!
Les mer