Pepper garlic sauce

På en restaurant som heter Red House og ligger i East Coast Seafood Center har vi hatt uforglemmelige opplevelser med chili- & pepper crab av Sri Lanka-krabbe. Her har vi laget vår egen variant av sausen. Litt spicy, litt søte og helt nydelige til fisk, skalldyr, og biff. Vår favoritt er med krabbe, alle helst Sri Lanka crab.

Pepper garlic sauce

Finn frem

Blender / Stavmixer

Fremgangsmåte

Miks alle ingrediensene i en blender, og sausen er ferdig. Sykt lett å lage, og knallgod til både fisk og skalldyr.

Spør du oss så svarer vi rett og slett: verdens beste krabbesaus!

4 porsjoner
5-10 min

Ingredienser

3 dl østerssaus
2 kinesiske hvitløk
1 rød chili
11/2 dl soyasaus
1 sjalottløk
2 ss rista sort grovmalt pepper (smak til etter hvor sterk du ønsker den)
1⁄2 sitron
1 bunt koriander

Pepper garlic sauce

På en restaurant som heter Red House og ligger i East Coast Seafood Center har vi hatt uforglemmelige opplevelser med chili- & pepper crab av Sri Lanka-krabbe. Her har vi laget vår egen variant av sausen. Litt spicy, litt søte og helt nydelige til fisk, skalldyr, og biff. Vår favoritt er med krabbe, alle helst Sri Lanka crab.

Pepper garlic sauce
4 porsjoner
5-10 min

Finn frem

Blender / Stavmixer

Ingredienser

3 dl østerssaus
2 kinesiske hvitløk
1 rød chili
11/2 dl soyasaus
1 sjalottløk
2 ss rista sort grovmalt pepper (smak til etter hvor sterk du ønsker den)
1⁄2 sitron
1 bunt koriander

Fremgangsmåte

Miks alle ingrediensene i en blender, og sausen er ferdig. Sykt lett å lage, og knallgod til både fisk og skalldyr.

Spør du oss så svarer vi rett og slett: verdens beste krabbesaus!