Båltønne-vaffel med bringebærsyltetøy og rømme
Ingenting slår nystekte vafler, og enda bedre om du har laget de på bålet. Helst båltønna vår Volcano da!
Finn frem
Vaffeljern
Fremgangsmåte
Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og spe med melken litt og litt.
Rør inn eggene, 1 av gangen, og tilsett smeltet smør. La røren svelle i 30 min før du steker de i et godt smurt vaffeljern.
Server med bringebærsyltetøy og rømme, og kanskje en skive brunost.
NB: Husk å forvarme vaffeljernet godt før steking.
Ingredienser
4,5 dl hvetemel
70 g sukker
2 ts bakepulver
4 dl melk
3 stk egg
100 g smeltet smør
1/2 ts salt
Bringebærsyltetøy
Rømme
Båltønne-vaffel med bringebærsyltetøy og rømme
Ingenting slår nystekte vafler, og enda bedre om du har laget de på bålet. Helst båltønna vår Volcano da!
Finn frem
Vaffeljern
Ingredienser
4,5 dl hvetemel
70 g sukker
2 ts bakepulver
4 dl melk
3 stk egg
100 g smeltet smør
1/2 ts salt
Bringebærsyltetøy
Rømme
Fremgangsmåte
Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og spe med melken litt og litt.
Rør inn eggene, 1 av gangen, og tilsett smeltet smør. La røren svelle i 30 min før du steker de i et godt smurt vaffeljern.
Server med bringebærsyltetøy og rømme, og kanskje en skive brunost.
NB: Husk å forvarme vaffeljernet godt før steking.