Båltønne-vaffel med bringebærsyltetøy og rømme

Ingenting slår nystekte vafler, og enda bedre om du har laget de på bålet. Helst båltønna vår Volcano da!

vafler
Finn frem

Vaffeljern

Fremgangsmåte

Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og spe med melken litt og litt.

Rør inn eggene, 1 av gangen, og tilsett smeltet smør. La røren svelle i 30 min før du steker de i et godt smurt vaffeljern.

Server med bringebærsyltetøy og rømme, og kanskje en skive brunost.

NB: Husk å forvarme vaffeljernet godt før steking.

4 porsjoner
30-40 min
Ingredienser

4,5 dl hvetemel
70 g sukker
2 ts bakepulver
4 dl melk
3 stk egg
100 g smeltet smør
1/2 ts salt

Bringebærsyltetøy
Rømme

Båltønne-vaffel med bringebærsyltetøy og rømme

Ingenting slår nystekte vafler, og enda bedre om du har laget de på bålet. Helst båltønna vår Volcano da!

vafler
4 porsjoner
30-40 min
Finn frem

Vaffeljern

Ingredienser

4,5 dl hvetemel
70 g sukker
2 ts bakepulver
4 dl melk
3 stk egg
100 g smeltet smør
1/2 ts salt

Bringebærsyltetøy
Rømme

Fremgangsmåte

Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og spe med melken litt og litt.

Rør inn eggene, 1 av gangen, og tilsett smeltet smør. La røren svelle i 30 min før du steker de i et godt smurt vaffeljern.

Server med bringebærsyltetøy og rømme, og kanskje en skive brunost.

NB: Husk å forvarme vaffeljernet godt før steking.