Grillet nektarin med brun farin

Verdens enkleste og kanskje diggeste dessert på grillen i sommer.

Grillet nektarin

Fremgangsmåte

Del nektarinene i to, ta ut stein og dryss sukker på toppen. Grill de på direkte varme til du får fine grillmerker, ca 2-3 min på hver side.

Smelt smør i en stekepanne eller en ildfast form på grillen. Bak de med kjøttsiden ned til de blir gyldne på 180 grader, tar ca 10 minutter.

 

Visp kremfløte og crème fraîche stivt hver for seg med halvparten av sukkeret i hver del. Bland det så sammen og fordel i fire porsjons- skåler.

 

Legg varm nektarin på toppen av kremen og server.

Tips: Har du ikke nektariner funker fersken helt fint.

4 porsjoner
20 min

Ingredienser

2 nektariner
50 g smør
2 ss sukker
1⁄2 dl kremfløte
1⁄2 dl crème fraîche
2 ss brun farin

 

Grillet nektarin med brun farin

Verdens enkleste og kanskje diggeste dessert på grillen i sommer.

Grillet nektarin
4 porsjoner
20 min

Ingredienser

2 nektariner
50 g smør
2 ss sukker
1⁄2 dl kremfløte
1⁄2 dl crème fraîche
2 ss brun farin

 

Fremgangsmåte

Del nektarinene i to, ta ut stein og dryss sukker på toppen. Grill de på direkte varme til du får fine grillmerker, ca 2-3 min på hver side.

Smelt smør i en stekepanne eller en ildfast form på grillen. Bak de med kjøttsiden ned til de blir gyldne på 180 grader, tar ca 10 minutter.

 

Visp kremfløte og crème fraîche stivt hver for seg med halvparten av sukkeret i hver del. Bland det så sammen og fordel i fire porsjons- skåler.

 

Legg varm nektarin på toppen av kremen og server.

Tips: Har du ikke nektariner funker fersken helt fint.