Grillutstyr og tilbehør som løfter grillopplevelsen

Riktig grillutstyr og tilbehør vil forbedre hverdagsgrillingen. Få tips fra kokken om forskjellige typer grillutstyr, og et par favoritter du bør ha i verktøykassa for flere grillmuligheter over flammene.

grillutstyr-tilbehør-steketermometer-fcc-bbq-grill

Utvid grillmulighetene med grillutstyr og tilbehør

Et godt grillresultat forutsetter først og fremst en god grill. Deretter kommer grillutstyret og tilbehøret. Vi mener dette punktet er minst like viktig som selve grillen. Med godt grillutstyr og tilbehør kan du forbedre grillopplevelsen og utvide mulighetene for hva du kan lage av måltider med venner og familie.

Når du skal finne frem til riktig grillutstyr og tilbehør for deg er det lurt å tenke på hva du liker å grille. Som regel trenger vi basisutstyr som grillklype, grillspade, grillbørste og et grilltrekk som er tilpasset din grill. Deretter finnes det mange forskjellige typer grillutstyr som kanskje passer til akkurat din grillstasjon. Det kan være alt fra pizzastein, grillpanne, grillpinsett, rotisserie, grillmatter og grillposer.

Kokkens tips til grillutstyr og tilbehør

Hemmeligheten bak perfekt grillet mat hver eneste gang, er et godt steketermometer.

Hans-Kristian Elvedal Larsen, eier, kokk og produktkonsulent i The Flying Culinary Circus og FCC BBQ

For å oppnå et godt grillresultat hver gang, mener Hans-Kristian Elvedal Larsen at det er helt avgjørende å ha et steketermometer i grillverktøykassa. Det gjør spiseopplevelsen til omtrent en femstjerners restaurantopplevelse. Så dersom du ikke har et godt steketermometer, er rådet klinkende klart; gå til innkjøp av et godt steketermometer, slik at du kan briljere på utekjøkkenet.

Oppdag FCC BBQ steketermometer >

Pizzastein / Searing Grid / Stekeplate / Wok / Støpejernspanne

Gjør også grillingen enda mer spennende med et Multi Grill System. Grill alt fra pannekaker, pizza, egg og bacon, til grønnsakswok og kremet kyllinggryte. Et Multi Grill System utvider mulighetene for hva du kan grille fra ditt utekjøkken.

Oppdag FCC BBQ Multi Grill System >

Grillmatte / Grillmatte perforert / Grillpose

Kokkens to siste favoritter innen grillutstyr er grillmatter og grillposer. Nettopp fordi det gjør det veldig enkelt å grille alt av råvarer uten at det faller gjennom ristene. Grillmatter og grillposer passer utmerket for grønnsaker, sjømat og andre råvarer som lett setter seg fast på grillristene. Dessuten kan de brukes som underlag i stekeovnen og kan i tillegg klippes til for å passe dine behov for matlagingen.

Oppdag FCC BBQ grillmatter og grillposer >

Å ha godt grillutstyr og tilbehør gjør at du kan leke deg litt mer på kjøkkenet og det blir morsommere å holde på med. Muligheten for grillutstyr og tilbehør er mange, så tenk over hva du ønsker å grille og prøv deg frem med varianter som utvider mulighetene for hva du grille til ditt neste måltid.

Postet i

Siste blogg

Pizza Chef FCC BBQ

Pizza-time!

5. mai 2022

Liker du pizza? Da er du ikke alene. Med vår Pizza Chef er det superenkelt å lage deilig italiensk pizza utendørs!

Les mer
FCC BBQ pizza

Italiensk pizza på grillen

28. mars 2022

Pizza på grillen har blitt den store folkefavoritten de siste årene. Derfor har vi utvidet pizzasortimentet med spennende nyheter som tar deg et steg nærmere Italia.

Les mer
Grill tilbehør utstyr FCC BBQ

Grillutstyret som gir best utbytte av grillingen

28. mars 2022

Riktig grillutstyr bidrar til å løfte grillopplevelsen og gi deg flere muligheter i matlagingen.

Les mer