7 gode krydderblandinger du kan ha med på tur

Her vi deg sommerens heteste kryddertips. 7 ulike krydderblandinger som er enkle å lage og perfekt å ha med i sekken på tur.

krydderblanding-tur-mat-grill

Gode krydderblandinger løfter råvarene

Sommerferie er ofte synonymt med tur. Å lage mat på tur er både gøy og lønnsomt. De fleste tar ofte med seg salt og pepper til å krydre maten, men det finnes mange ulike krydderblandinger som kan gi turmaten den ekstra gode smaken. Her gir vi deg 7 gode krydderblandinger som kan brukes til fisk, kylling, kjøtt og vegetarretter.

En krydderblanding, eller rub på engelsk, er ganske enkelt en miks av forskjellige krydder. Rett og slett en tørr marinade. Å lage en egen krydderblanding tar ofte bare noen få minutter når du har de ulike krydderne på plass. En krydderblanding kan også oppbevares i opptil 6 måneder i et glass med lokk. Krydderblandinger løfter råvarene, enten du griller eller bare trenger litt ekstra smak til måltidet.

Her får du oppskriftene på krydderblandinger som passer godt til meksikansk mat, kylling, kjøtt som éntrecôte, pulled pork og brisket, søtpotet, fisk og alle typer grønnsaker.

Oppskrifter på 7 gode krydderblandinger


Krydderblandinger som kan bli din favoritt på tur

Finn din favoritt blant krydderblandingene, og prøv deg frem ved å smake til med krydder på råvarene. Ha krydderblanding i en lite glass med lokk, og pakk det med i sekken når du skal på din neste tur. Det vil garantert gi maten en ekstra god smak, og imponere venner og familie du deler måltidet med sammen på tur.

Å ha med seg en bærbar grill på tur er perfekt når man ønsker å lage maten ute. FCC BBQ sine turgriller er enkel å ta med seg og å bruke. Både gassgrillen og kullgrillen gir muligheter for å lage skikkelig gode grillmåltider på en rask, trygg og effektiv måte, enten du er i skogen, på hytta, i parken eller på havet.

Utforsk FCC BBQ turgriller >

FCC BBQ Grab ‘n’ Grill gassgrill og kullgrill
Postet i

Siste blogg

Pizza fra grillen

Slik lager du pizza på grillen

11. august 2021

Pizza på grillen har blitt skikkelig populært de siste årene. Kanskje er det kombinasjonen av hjemmelaget pizzadeig på en pizzastein over høy varme som gir den autentiske italienske pizzaskorpen. Lær deg kokkens triks for perfekt pizza på grillen, hver gang.

Les mer om hvordan du lager pizza på grillen

Grillutstyr og tilbehør som løfter grillopplevelsen

23. juli 2021

Riktig grillutstyr og tilbehør vil forbedre hverdagsgrillingen. Få tips fra kokken om forskjellige typer grillutstyr, og et par favoritter du bør ha i verktøykassa for flere grillmuligheter over flammene.

Les mer om grillutstyr og tilbehør
FCC BBQ Fire 3.1 gassgrill

Fire 3.1 gassgrill med terningkast 5 i VG

18. juni 2021

I juni 2021 fikk FCC BBQ Fire 3.1 terningkast 5 i VGs test av gassgriller. Grillen oppsummeres som en fin familiegrill til en god pris!

Les mer om Fire 3.1 gassgrill