7 gode krydderblandinger du kan ha med på tur

Her vi deg sommerens heteste kryddertips. 7 ulike krydderblandinger som er enkle å lage og perfekt å ha med i sekken på tur.

krydderblanding-tur-mat-grill

Gode krydderblandinger løfter råvarene

Sommerferie er ofte synonymt med tur. Å lage mat på tur er både gøy og lønnsomt. De fleste tar ofte med seg salt og pepper til å krydre maten, men det finnes mange ulike krydderblandinger som kan gi turmaten den ekstra gode smaken. Her gir vi deg 7 gode krydderblandinger som kan brukes til fisk, kylling, kjøtt og vegetarretter.

En krydderblanding, eller rub på engelsk, er ganske enkelt en miks av forskjellige krydder. Rett og slett en tørr marinade. Å lage en egen krydderblanding tar ofte bare noen få minutter når du har de ulike krydderne på plass. En krydderblanding kan også oppbevares i opptil 6 måneder i et glass med lokk. Krydderblandinger løfter råvarene, enten du griller eller bare trenger litt ekstra smak til måltidet.

Her får du oppskriftene på krydderblandinger som passer godt til meksikansk mat, kylling, kjøtt som éntrecôte, pulled pork og brisket, søtpotet, fisk og alle typer grønnsaker.

Oppskrifter på 7 gode krydderblandinger

Krydderblandinger som kan bli din favoritt på tur

Finn din favoritt blant krydderblandingene, og prøv deg frem ved å smake til med krydder på råvarene. Ha krydderblanding i en lite glass med lokk, og pakk det med i sekken når du skal på din neste tur. Det vil garantert gi maten en ekstra god smak, og imponere venner og familie du deler måltidet med sammen på tur.

Å ha med seg en bærbar grill på tur er perfekt når man ønsker å lage maten ute. FCC BBQ sine turgriller er enkel å ta med seg og å bruke. Både gassgrillen og kullgrillen gir muligheter for å lage skikkelig gode grillmåltider på en rask, trygg og effektiv måte, enten du er i skogen, på hytta, i parken eller på havet.

Utforsk FCC BBQ turgriller >

FCC BBQ Grab ‘n’ Grill gassgrill og kullgrill
Postet i

Siste blogg

Pizza Chef FCC BBQ

Pizza-time!

5. mai 2022

Liker du pizza? Da er du ikke alene. Med vår Pizza Chef er det superenkelt å lage deilig italiensk pizza utendørs!

Les mer
FCC BBQ pizza

Italiensk pizza på grillen

28. mars 2022

Pizza på grillen har blitt den store folkefavoritten de siste årene. Derfor har vi utvidet pizzasortimentet med spennende nyheter som tar deg et steg nærmere Italia.

Les mer
Grill tilbehør utstyr FCC BBQ

Grillutstyret som gir best utbytte av grillingen

28. mars 2022

Riktig grillutstyr bidrar til å løfte grillopplevelsen og gi deg flere muligheter i matlagingen.

Les mer