Velkommen til FCC BBQ!

FCC BBQ er The Flying Culinary Circus sitt grillmerke. Her på vår hjemmeside får du et innblikk i vårt grillunivers hvor vi vil dele produktinformasjon om våre griller og tilbehør, grilloppskrifter og tips og triks.

FCC BBQ er The Flying Culinary Circus sitt grillmerke. Her på vår hjemmeside får du et innblikk i vårt grillunivers hvor vi vil dele produktinformasjon om våre griller og tilbehør, grilloppskrifter og tips og triks. Du kan også registrere din grill i forbindelse med vårt garantiprogram. Eller enkelt ta kontakt med oss på support dersom du lurer på noe. Gjennom vårt nyhetsbrev gir vi deg tips, oppskrifter og spennende nyheter.

En kort innføring om FCC BBQ

I 2018 ble FCC BBQ lansert som ett nytt grillmerke av The Flying Culinary Circus i Norge.

I The Flying Culinary Circus hadde vi solgt matvarer innen grill i Meny/Norgesgruppen i flere år, så det ble veldig naturlig å bevege oss inn i hardware-segmentet på grill. Med over 300.000 timer i forkleet og bred kompetanse fra kokkebransjen i både inn- og utland, ønsket vi å videreføre denne kunnskapen og gleden med å lage grillmat. Med andre ord, vi har laget mat bak griller og gryter i mange tiår og vet mye om hva som må til for å lage en god og holdbar grill som yter godt. Denne forkjærligheten for grilling som tilberedningsmetode har vært selve startskuddet for FCC BBQ.

I 2019 fikk vi raskt en posisjon i markedet, og året etter lansering rykket vi opp som det andre største merket i Norge bak Weber, noe vi så på som en stor bragd. David i rygg på Goliat. Dette førte til at dørene åpnet seg hos vår kjære nabo i Sverige, som ble en stor dag for oss.

I 2020 har veksten vært formidabel, og dørene har på nytt åpnet seg for oss og gitt oss muligheter hos vår kjære nabo i sør, nemlig Danmark. Nå i utgangen av 2020 har vi etablert oss som en av de største grillmerkene i Skandinavia. Vi er utrolig takknemlig for den tilliten som dere kundene har vist oss, og vårt norske grillmerke FCC BBQ.

Filmen ovenfor gir deg et innblikk i hvem vi er og vår gøyale reise. Følg gjerne med i sosiale medier, enten Instagram, Youtube eller Facebook. Her deler vi inspirerende BBQ og grillinnhold!

Stor kokkehilsen fra FCC BBQ teamet.

Postet i

Siste blogg

FCC BBQ Fire 3.1 gassgrill

Fire 3.1 gassgrill med terningkast 5 i VG

18. juni 2021

I juni 2021 fikk FCC BBQ Fire 3.1 terningkast 5 i VGs test av gassgriller. Grillen oppsummeres som en fin familiegrill til en god pris!

Les mer

8 gode sauser til grillmaten

10. juni 2021

En god saus er nøkkelen til et ekstra godt grillmåltid. Enten du griller kjøtt, fisk eller grønnsaker, så vil en ordentlig god saus gi maten liv. Det hever smaken og er ekstra gøy når du har laget sausen fra bunnen av. Her gir vi deg 8 enkle og gode sauser til grillsesongen.

Les om saus og marinader

Elektrisk grill – enkelt, praktisk og trygt

1. juni 2021

En elektrisk grill passer godt for deg som ikke har mulighet til å bruke en gassgrill eller kullgrill i hjemmet ditt, eller for deg som ønsker det mer miljøvennlige alternativet.

Les mer om elektrisk grill