Velkommen til FCC BBQ!

FCC BBQ er The Flying Culinary Circus sitt grillmerke. Våre grillprodukter kjennetegnes av høy kvalitet, moderne design og funksjonalitet. Et grillunivers for alle som elsker å grille.

FCC BBQ er The Flying Culinary Circus sitt grillmerke. Våre grillprodukter kjennetegnes av høy kvalitet, moderne design og funksjonalitet. Et grillunivers for alle som elsker å grille.

En kort innføring om FCC BBQ

I 2018 ble FCC BBQ lansert som ett nytt grillmerke av The Flying Culinary Circus i Norge.

I The Flying Culinary Circus hadde vi solgt matvarer innen grill i Meny/Norgesgruppen i flere år, så det ble veldig naturlig å bevege oss inn i hardware-segmentet på grill. Med over 300.000 timer i forkleet og bred kompetanse fra kokkebransjen i både inn- og utland, ønsket vi å videreføre denne kunnskapen og gleden med å lage grillmat. Med andre ord, vi har laget mat bak griller og gryter i mange tiår og vet mye om hva som må til for å lage en god og holdbar grill som yter godt. Denne forkjærligheten for grilling som tilberedningsmetode har vært selve startskuddet for FCC BBQ.

I 2019 fikk vi raskt en posisjon i markedet, og året etter lansering rykket vi opp som det andre største merket i Norge bak Weber, noe vi så på som en stor bragd. David i rygg på Goliat. Dette førte til at dørene åpnet seg hos vår kjære nabo i Sverige, som ble en stor dag for oss.

I 2020 har veksten vært formidabel, og dørene har på nytt åpnet seg for oss og gitt oss muligheter hos vår kjære nabo i sør, nemlig Danmark. Nå i utgangen av 2020 har vi etablert oss som en av de største grillmerkene i Skandinavia. Vi er utrolig takknemlig for den tilliten som dere kundene har vist oss, og vårt norske grillmerke FCC BBQ.

Filmen ovenfor gir deg et innblikk i hvem vi er og vår gøyale reise. Følg gjerne med i sosiale medier, enten Instagram, Youtube eller Facebook. Her deler vi inspirerende BBQ og grillinnhold!

Stor kokkehilsen fra FCC BBQ teamet.

Postet i

Siste blogg

Pizza Chef FCC BBQ

Pizza-time!

5. mai 2022

Liker du pizza? Da er du ikke alene. Med vår Pizza Chef er det superenkelt å lage deilig italiensk pizza utendørs!

Les mer
FCC BBQ pizza

Italiensk pizza på grillen

28. mars 2022

Pizza på grillen har blitt den store folkefavoritten de siste årene. Derfor har vi utvidet pizzasortimentet med spennende nyheter som tar deg et steg nærmere Italia.

Les mer
Grill tilbehør utstyr FCC BBQ

Grillutstyret som gir best utbytte av grillingen

28. mars 2022

Riktig grillutstyr bidrar til å løfte grillopplevelsen og gi deg flere muligheter i matlagingen.

Les mer