Flere grillmuligheter med Multi Grill System

Med FCC BBQ sitt Multi Grill System kan man lage alt det man ønsker på grillen. Både til hverdags og til fest.

Utforsk mulighetene med Multi Grill System

Det er ingen tvil om at vi nordmenn elsker å grille. Det sies faktisk at vi er blant de i verden som griller aller mest sammen med Amerikanerne og danskene. Kanskje er det kombinasjonen av den sommerfriske luften og smaksrike rettene fra grillen som tilfører det lille ekstra rundt middagsbordet med gjestene. For oss handler det i hvert fall om det sosiale rundt grillingen, og alle de gode grillsmakene som man ikke klarer å skape på inne på et kjøkken. Dessuten er det veldig gøy å lage maten ute. Her gir vi deg gode grunner til å velge Multi Grill System.

Med vårt unike Multi Grill System utvides mulighetene for å kunne grille alt du ønsker deg både på de mer travle dagene og på fridagene med ekstra god tid. Hva med å grille ekte italiensk pizza med ekstra sprø skorpe? Eller asiatisk wok? Kanskje frister det å ta søndagsfrokosten ute i sola med egg, bacon, bønner, og amerikanske pannekaker? 

WOK I EMALJERT STØPEJERN

Asiatisk mat har blitt mer populært med årene. Og med god grunn. Grønnsaker, skalldyr, nudler eller kjøtt. Og ikke minst de gode asiatisk smakene i sausen. Forutsetningen for å lage en god asiatisk wok kan spores til høy varme. Derfor egner det seg ekstra godt å lage wok-måltidet på grillen. Fordelen med å tilberede wok på grillen er at det går raskt å forberede og er enkelt å grille. For eksempel digger vi å grille fried rice, krabbeklør med sort peppersaus og Pad Thai. Wok i emaljert støpejern fra FCC BBQ Multi Grill System passer også godt til bruk på en sidebrenner, og den kan også brukes på vanlig komfyr. 

STEKEPANNE I EMALJERT STØPEJERN

Stekepanne i emaljert støpejern kan brukes på grillen eller vanlig komfyr. Den fungerer perfekt til måltider hvor du ønsker å legge i litt ekstra godt med saus i maten, og den fungerer like bra på kullgrillen som på gassgrillen. Muligheten er mange. Kanskje det frister med en viltgryte i vinterkulda eller kremet kyllinggryte? 

PIZZASTEIN

Pizza er en favoritt hos omtrent alle. For er det ikke slik at alle elsker pizza?
Når pizzaen stekes på grillen kommer du enda nærmere den ekte italienske smaken. Med en pizzastein fra FCC BBQ Multi Grill System får du god varme under pizzaen når den legges på grillen. Det gjør at skorpen blir sprø og god. Med en pizzastein kan du også lage hjemmelagde tortillalefser, nanbrød og andre flate bakverk. Ikke bare er brødverk på en pizzastein veldig godt, men det er skikkelig gøy når du mestrer kunsten. Vil du lære deg triksene bak den italienske pizzaen?

STEKEPLATE I EMALJERT STØPEJERN

Et perfekt redskap for å grille fisk! Mange synes det er vanskelig å grille fisk ettersom den ofte henger seg fast i grillen, eller faller gjennom ristene. Med en emaljert stekeplate trenger du ikke bekymre deg for at fisken skal sitte fast eller havne i bunnen av grillen. Den passer utmerket til mange typer grillmåltider, for eksempel egg og bacon.

EMALJERT STØPEJERNSRIST – SEARING GRID

Dette er en kraftig grillrist som passer perfekt til grilling av store kjøttstykker. Alle som liker å grille en perfekt biff vil nok ha stor glede av en slik. Du får saftige grillmerker på kjøttet samtidig som kjøttet får en god stekeskorpe. Og lurer du på hvordan du griller en perfekt grillet biff?

Gode smaksopplevelser med Multi Grill System

Et Multi Grill System gir deg gode smaksopplevelser og muligheter for å bruke kreativiteten og utforske flere typer grillretter. Det er gøy å kunne imponere venner og familie med nye smaker og kombinasjoner som tar grillmaten til nye høyder. 
Postet i

Siste blogg

Pizza Chef FCC BBQ

Pizza-time!

5. mai 2022

Liker du pizza? Da er du ikke alene. Med vår Pizza Chef er det superenkelt å lage deilig italiensk pizza utendørs!

Les mer
FCC BBQ pizza

Italiensk pizza på grillen

28. mars 2022

Pizza på grillen har blitt den store folkefavoritten de siste årene. Derfor har vi utvidet pizzasortimentet med spennende nyheter som tar deg et steg nærmere Italia.

Les mer
Grill tilbehør utstyr FCC BBQ

Grillutstyret som gir best utbytte av grillingen

28. mars 2022

Riktig grillutstyr bidrar til å løfte grillopplevelsen og gi deg flere muligheter i matlagingen.

Les mer