Porchetta ribbe med pistasj og aprikos

Bedre ribbe enn dette skal man lete lenge etter. Her får dere Flyings versjon med italienske urter, hvitløk, pistasj og aprikoser. M mmm mmm.
Les mer

Beef ribs med kaffe og sjokolade

Beef ribs er noe av det diggeste kjøttet du får tak i. Det tar flere timer å tilberede, men du vil ikke angre et sekund i det du setter tenna i kjøttet. Grilling og tilberedning av kjøtt på bein generelt, gjør kjøttet ekstra saftig. Dette er heller intet unntak. Store, feite ribbein fra storfe med masse godt marmorert kjøtt på.
Les mer

Røkt New-York cheese cake med ananaschutney

For noen er dette en litt snedig variant, men det er utrolig godt med det lille hintet av røyk på kaka, sammen med det søte garnityret og den gode nøttecrusten. Dette er en variant vi fikk inspirasjon til på vår lille Amerika-reise for snart ti år siden. Vi håper dere vil digge den like mye som oss.
Les mer