Appelsin og safrangranité med kaffekrem og Kvikk-lunsj

Dette er den perfekte vinter desserten, og et must i påsken. Sjokolade, appelsin og kvikklunch i en og samme skåla. Bedre kan det umulig bli
Les mer

Grillet ananas med vaniljekesam og crumble

Grillet ananas med vaniljekesam, crumble og lønnesirup er kanskje verdens enkleste og diggeste dessert å lage på grillen. A must try!
Les mer

Grillet fiken med Marsala og mascarpone

I gode gamle dager, da Hans-Kristian og Mathias jobbet på Bagatelle for Eyvind Hellstrøm, hadde de bakte fiken på menyen. Med litt ekstra fantasi og utforsking har denne retten blitt en fornyet klassiker med spennende smaker i deilig kombinasjon.
Les mer

Røkt New-York cheese cake med ananaschutney

For noen er dette en litt snedig variant, men det er utrolig godt med det lille hintet av røyk på kaka, sammen med det søte garnityret og den gode nøttecrusten. Dette er en variant vi fikk inspirasjon til på vår lille Amerika-reise for snart ti år siden. Vi håper dere vil digge den like mye som oss.
Les mer

Pecan pie

Pekanpai er resultatet av et blidt møte mellom franske immigranter og amerikansk urbefolkning i New Orleans tidlig på 1700-tallet. Denne desserten er stamgjest på kakebordet i julen og til thanksgiving i USA. Vi synes den er selvskreven til BBQ-buffeten, og best servert lun med en god iskrem.
Les mer

Grillet nektarin med brun farin

Verdens enkleste og kanskje diggeste dessert på grillen i sommer.
Les mer