Pinnebrød m/yoghurt
Veldig mange har et forhold til pinnebrød. Fra vi var små på skogsturer, speiderleir, fjellturer med muttern og fattern, hagefester, og så videre. Her er vår egen variant. Med yoghurt gjør vi pinnebrødet saftigere og mer smaksrikt.

Finn frem
Pinner eller grillspyd
Fremgangsmåte
Bland alle ingredienser og elt dem sammen med hendene. Hvis deigen er litt klissete, ha i litt mer mel. La deigen hvile i mini- mum 30 minutter. Det går dessuten helt fint å lage dette dagen før. Lag emner i passe bollestørrelser og press dem flate, eller form dem som du måtte ønske og stapp i en pinne. Grill pinnebrødene dine på begge sider, på høy varme i 2–3 minutter.
Ingredienser
100 g havregryn
75 g fint rugmel
200 g hvetemel
1 ts salt
2 ss sukker
1 ts bakepulver
2 dl vann
1 dl yoghurt
Noe ekstra mel til elting
Pinnebrød m/yoghurt
Veldig mange har et forhold til pinnebrød. Fra vi var små på skogsturer, speiderleir, fjellturer med muttern og fattern, hagefester, og så videre. Her er vår egen variant. Med yoghurt gjør vi pinnebrødet saftigere og mer smaksrikt.

Finn frem
Pinner eller grillspyd
Ingredienser
100 g havregryn
75 g fint rugmel
200 g hvetemel
1 ts salt
2 ss sukker
1 ts bakepulver
2 dl vann
1 dl yoghurt
Noe ekstra mel til elting
Fremgangsmåte
Bland alle ingredienser og elt dem sammen med hendene. Hvis deigen er litt klissete, ha i litt mer mel. La deigen hvile i mini- mum 30 minutter. Det går dessuten helt fint å lage dette dagen før. Lag emner i passe bollestørrelser og press dem flate, eller form dem som du måtte ønske og stapp i en pinne. Grill pinnebrødene dine på begge sider, på høy varme i 2–3 minutter.