Grillede Pimientos de Padrón
Pimientos de Padrón er små, grønne paprika som er veldig populære i tapasretter. Sødmen i paprikaen gjør retten til et perfekt tilbehør til grillmaten.

Fremgangsmåte
Pensle paprikaene med olivenolje og grill dem hele på alle sider. De skal bli myke og godt grillet, det gjør ikke noe om skallet blir litt svidd. Fjern stilken, del paprikaene i to og skrap ut frøene. Pensle padróns med olje og grill dem hele. Disse skal også grilles godt, på samme måte som paprikaene.
Finhakk hvitløk og sjalottløk, og bland med olje, soya, lime og chili. Grovhakk halvparten av basilikumen og bland inn.
Legg opp paprikaer og padróns på fat, hell over vinaigrette og pynt med hele basilikumblader.
Ingredienser
2 røde paprika
2 gule paprika
2 grønne paprika
200 g padróns
1⁄2 dl olivenolje
Flaksalt
VINAIGRETTE
1 fedd hvitløk
1 sjalottløk
1 dl olivenolje
1⁄2 dl soyasaus
3 lime
1⁄2 rød chili
1 bunt basilikum
Grillede Pimientos de Padrón
Pimientos de Padrón er små, grønne paprika som er veldig populære i tapasretter. Sødmen i paprikaen gjør retten til et perfekt tilbehør til grillmaten.

Ingredienser
2 røde paprika
2 gule paprika
2 grønne paprika
200 g padróns
1⁄2 dl olivenolje
Flaksalt
VINAIGRETTE
1 fedd hvitløk
1 sjalottløk
1 dl olivenolje
1⁄2 dl soyasaus
3 lime
1⁄2 rød chili
1 bunt basilikum
Fremgangsmåte
Pensle paprikaene med olivenolje og grill dem hele på alle sider. De skal bli myke og godt grillet, det gjør ikke noe om skallet blir litt svidd. Fjern stilken, del paprikaene i to og skrap ut frøene. Pensle padróns med olje og grill dem hele. Disse skal også grilles godt, på samme måte som paprikaene.
Finhakk hvitløk og sjalottløk, og bland med olje, soya, lime og chili. Grovhakk halvparten av basilikumen og bland inn.
Legg opp paprikaer og padróns på fat, hell over vinaigrette og pynt med hele basilikumblader.