Chinese BBQ saus

Krydderaktig og søtlig preg og passer veldig godt til asiatiske retter. Den er nydelig til kylling, and, svin og storfe og kan pensles på underveis i grillingen, eller brukes som saus til å pensle direkte på kjøttet etter steking.

Chinese BBQ saus
Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene og nyt.

4 porsjoner
5 min
Ingredienser

21⁄2 dl hoisinsaus
1⁄2 dl soyasaus
1⁄2 dl lys akasiehonning
1 liten knivsodd kanelpulver
1 liten knivsodd anispulver
1 liten knivsodd malt nellik
1 liten knivsodd malt koriander
1 liten knivsodd malt fennikel
1 liten knivsodd malt hvit pepper

Chinese BBQ saus

Krydderaktig og søtlig preg og passer veldig godt til asiatiske retter. Den er nydelig til kylling, and, svin og storfe og kan pensles på underveis i grillingen, eller brukes som saus til å pensle direkte på kjøttet etter steking.

Chinese BBQ saus
4 porsjoner
5 min
Ingredienser

21⁄2 dl hoisinsaus
1⁄2 dl soyasaus
1⁄2 dl lys akasiehonning
1 liten knivsodd kanelpulver
1 liten knivsodd anispulver
1 liten knivsodd malt nellik
1 liten knivsodd malt koriander
1 liten knivsodd malt fennikel
1 liten knivsodd malt hvit pepper

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene og nyt.