Chinese BBQ saus
Krydderaktig og søtlig preg og passer veldig godt til asiatiske retter. Den er nydelig til kylling, and, svin og storfe og kan pensles på underveis i grillingen, eller brukes som saus til å pensle direkte på kjøttet etter steking.

Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene og nyt.
Ingredienser
21⁄2 dl hoisinsaus
1⁄2 dl soyasaus
1⁄2 dl lys akasiehonning
1 liten knivsodd kanelpulver
1 liten knivsodd anispulver
1 liten knivsodd malt nellik
1 liten knivsodd malt koriander
1 liten knivsodd malt fennikel
1 liten knivsodd malt hvit pepper
Chinese BBQ saus
Krydderaktig og søtlig preg og passer veldig godt til asiatiske retter. Den er nydelig til kylling, and, svin og storfe og kan pensles på underveis i grillingen, eller brukes som saus til å pensle direkte på kjøttet etter steking.

Ingredienser
21⁄2 dl hoisinsaus
1⁄2 dl soyasaus
1⁄2 dl lys akasiehonning
1 liten knivsodd kanelpulver
1 liten knivsodd anispulver
1 liten knivsodd malt nellik
1 liten knivsodd malt koriander
1 liten knivsodd malt fennikel
1 liten knivsodd malt hvit pepper
Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene og nyt.