Fire 3.1 gassgrill med terningkast 5 i VG

I juni 2021 fikk FCC BBQ Fire 3.1 terningkast 5 i VGs test av gassgriller. Grillen oppsummeres som en fin familiegrill til en god pris!

FCC BBQ Fire 3.1 gassgrill

En prisgunstig familiegrill

Det er juni, sommerferien er rett rundt hjørnet, og grillsesongen er i gang for fullt. Det gleder oss at vi kan lage og nyte sommermaten ute i sommer med gode venner og familie. Og ekstra glade blir vi når en av våre populære gassgriller får gode tilbakemeldinger fra ekspertpanelet i VGs test av gassgriller. Kanskje det er Fire 3.1 du skal bruke når du griller deilig grillmat og spennende tilbehør i sommer?

Gode grunner til å velge Fire 3.1

FCC BBQ Fire 3.1 er en prisgunstig gassgrill i røft industrielt design og robust byggekvalitet. Grillen har innovative løsninger, høy varmeeffekt, og et kraftig og stabilt lokk med termometer. Sidebordene har hyller for oppbevaring av krydder og matoljer, og grillen har kabinkroker for oppheng av grillverktøy.

Grillristene er i matt emaljert støpejern og grillen gjør det mulig å bruke Multi Grill System, samt varmerist. Med andre ord, er det gode grunner til å velge Fire 3.1 gassgrill.

Nyhet for 2021

Vi er stolte over å kunne levere kvalitetsgriller til en fornuftig pris slik at flere kan nyte grillmat på sitt beste.

FCC BBQ By The Flying Culinary Circus

Fire 3.1 gassgrill er en av FCC BBQ sine nyheter for 2021. Ekspertpanelet i VG testet både billigvariantene til de mer dyrere modellene, og kom med gode tilbakemeldinger på hvilke griller du bør velge – og de du bør styre unna. Da er det ekstra gøy at Fire 3.1 oppsummeres som en fin familiegrill som er prisgunstig i sin klasse. Ekspertene likte godt at den har en stor og god grillflate, og et kompakt lokk. Grillen scorer høyt på design, grillflate og pris.

Se video av grillen som fikk terningkast 5

Hans-Kristian Elvedal Larsen forteller om nyheten for 2021 og gassgrillens egenskaper. Kanskje dette er grillen for deg?

Postet i

Siste blogg

Årets nyheter 2024!

5. april 2024

Grillsesongen 2024 er på trappene og her får du servert noen av nyhetene for denne sesongen, som er verdt å merke seg!

Les mer

Volcano anbefalt av TEK.NO

16. januar 2024

Våren i fjor gjennomførte TEK.NO en test av vår Volcano Smokeless båltønne.

Ikke overraskende hadde de mye skryt å komme med da de testet vår allerede populære båltønne!

Kjøp Volcano her

Slik vedlikeholder du grillen din!

25. august 2023

Å ta vare på grillen sin er viktig! Her får du noen vedlikeholdstips vi anbefaler deg å følge et pr ganger igjennom sesongen.

Les mer om å klargjøre grillen for en ny sesong