Fire 3.1 gassgrill med terningkast 5 i VG

I juni 2021 fikk FCC BBQ Fire 3.1 terningkast 5 i VGs test av gassgriller. Grillen oppsummeres som en fin familiegrill til en god pris!

FCC BBQ Fire 3.1 gassgrill

En prisgunstig familiegrill

Det er juni, sommerferien er rett rundt hjørnet, og grillsesongen er i gang for fullt. Det gleder oss at vi kan lage og nyte sommermaten ute i sommer med gode venner og familie. Og ekstra glade blir vi når en av våre populære gassgriller får gode tilbakemeldinger fra ekspertpanelet i VGs test av gassgriller. Kanskje det er Fire 3.1 du skal bruke når du griller deilig grillmat og spennende tilbehør i sommer?

Gode grunner til å velge Fire 3.1

FCC BBQ Fire 3.1 er en prisgunstig gassgrill i røft industrielt design og robust byggekvalitet. Grillen har innovative løsninger, høy varmeeffekt, og et kraftig og stabilt lokk med termometer. Sidebordene har hyller for oppbevaring av krydder og matoljer, og grillen har kabinkroker for oppheng av grillverktøy.

Grillristene er i matt emaljert støpejern og grillen gjør det mulig å bruke Multi Grill System, samt varmerist. Med andre ord, er det gode grunner til å velge Fire 3.1 gassgrill.

Nyhet for 2021

Vi er stolte over å kunne levere kvalitetsgriller til en fornuftig pris slik at flere kan nyte grillmat på sitt beste.

FCC BBQ By The Flying Culinary Circus

Fire 3.1 gassgrill er en av FCC BBQ sine nyheter for 2021. Ekspertpanelet i VG testet både billigvariantene til de mer dyrere modellene, og kom med gode tilbakemeldinger på hvilke griller du bør velge – og de du bør styre unna. Da er det ekstra gøy at Fire 3.1 oppsummeres som en fin familiegrill som er prisgunstig i sin klasse. Ekspertene likte godt at den har en stor og god grillflate, og et kompakt lokk. Grillen scorer høyt på design, grillflate og pris.

Se video av grillen som fikk terningkast 5

Hans-Kristian Elvedal Larsen forteller om nyheten for 2021 og gassgrillens egenskaper. Kanskje dette er grillen for deg?

Postet i

Siste blogg

Pizza Chef FCC BBQ

Pizza-time!

5. mai 2022

Liker du pizza? Da er du ikke alene. Med vår Pizza Chef er det superenkelt å lage deilig italiensk pizza utendørs!

Les mer
FCC BBQ pizza

Italiensk pizza på grillen

28. mars 2022

Pizza på grillen har blitt den store folkefavoritten de siste årene. Derfor har vi utvidet pizzasortimentet med spennende nyheter som tar deg et steg nærmere Italia.

Les mer
Grill tilbehør utstyr FCC BBQ

Grillutstyret som gir best utbytte av grillingen

28. mars 2022

Riktig grillutstyr bidrar til å løfte grillopplevelsen og gi deg flere muligheter i matlagingen.

Les mer