Fire 3.1 gassgrill med terningkast 5 i VG

I juni 2021 fikk FCC BBQ Fire 3.1 terningkast 5 i VGs test av gassgriller. Grillen oppsummeres som en fin familiegrill til en god pris!

FCC BBQ Fire 3.1 gassgrill

En prisgunstig familiegrill

Det er juni, sommerferien er rett rundt hjørnet, og grillsesongen er i gang for fullt. Det gleder oss at vi kan lage og nyte sommermaten ute i sommer med gode venner og familie. Og ekstra glade blir vi når en av våre populære gassgriller får gode tilbakemeldinger fra ekspertpanelet i VGs test av gassgriller. Kanskje det er Fire 3.1 du skal bruke når du griller deilig grillmat og spennende tilbehør i sommer?

Gode grunner til å velge Fire 3.1

FCC BBQ Fire 3.1 er en prisgunstig gassgrill i røft industrielt design og robust byggekvalitet. Grillen har innovative løsninger, høy varmeeffekt, og et kraftig og stabilt lokk med termometer. Sidebordene har hyller for oppbevaring av krydder og matoljer, og grillen har kabinkroker for oppheng av grillverktøy.


Grillristene er i matt emaljert støpejern og grillen gjør det mulig å bruke Multi Grill System, samt varmerist. Med andre ord, er det gode grunner til å velge Fire 3.1 gassgrill.
Nyhet for 2021

Fire 3.1 gassgrill er en av FCC BBQ sine nyheter for 2021. Ekspertpanelet i VG testet både billigvariantene til de mer dyrere modellene, og kom med gode tilbakemeldinger på hvilke griller du bør velge – og de du bør styre unna. Da er det ekstra gøy at Fire 3.1 oppsummeres som en fin familiegrill som er prisgunstig i sin klasse. Ekspertene likte godt at den har en stor og god grillflate, og et kompakt lokk. Grillen scorer høyt på design, grillflate og pris.

Vi er stolte over å kunne levere kvalitetgriller til en fornuftig pris slik at flere kan nyte grillmat på sitt beste.

FCC BBQ By The Flying Culinary Circus

Se video av grillen som fikk terningkast 5

Hans-Kristian Elvedal Larsen forteller om nyheten for 2021 og gassgrillens egenskaper. Kanskje dette er grillen for deg?
Postet i

Siste blogg

Grillutstyr og tilbehør som løfter grillopplevelsen

23. juli 2021

Riktig grillutstyr og tilbehør vil forbedre hverdagsgrillingen. Få tips fra kokken om forskjellige typer grillutstyr, og et par favoritter du bør ha i verktøykassa for flere grillmuligheter over flammene.

Les mer om grillutstyr og tilbehør

7 gode krydderblandinger du kan ha med på tur

13. juli 2021

Her vi deg sommerens heteste kryddertips. 7 ulike krydderblandinger som er enkle å lage og perfekt å ha med i sekken på tur.

Les mer om krydderblandinger

8 gode sauser til grillmaten

10. juni 2021

En god saus er nøkkelen til et ekstra godt grillmåltid. Enten du griller kjøtt, fisk eller grønnsaker, så vil en ordentlig god saus gi maten liv. Det hever smaken og er ekstra gøy når du har laget sausen fra bunnen av. Her gir vi deg 8 enkle og gode sauser til grillsesongen.

Les mer om sauser til grillmaten