Årets grillnyhet: Extreme-serien

FCC BBQ presenterer toppserien Extreme. Dette er en høykvalitets grillserie med stor kapasitet og unikt design.

Extreme serien

Hvorfor velge Extreme-serien?

Extreme-serien inkluderer Extreme 3.1, Extreme 4.1 og Extreme 5.2. Extreme-serien kommer også med et skreddersydd og bredt utvalg av tilbehør som gir deg den ultimate grillopplevelsen.

1. Extreme-serien er brukervennlig

Med et stort og oversiktlig vindu i lokket har du mulighet til å følge med på maten som grilles hele tiden. Det gjør selve grillopplevelsen bedre og enklere for både den erfarne og mindre erfarne griller. Samtidig er du ikke nødt til å åpne og lukke lokket underveis som fører til at luften slipper inn og at selve grillingen tar lengre tid. Du får rett og slett mer kontroll og kan slappe mer av underveis i prosessen.


2. Lekkert design og solid konstruksjon

Extreme-serien kommer med led-lys på bryterene for en mer praktisk grillopplevelse når det grilles på for eksempel sommerkvelder i kveldssolen. Her får du både god kontroll på grillingen og temperaturen. I sidebordene er det integrerte oppbevaringsmuligheter med oppheng for grillutstyr, og grillen kommer med skap og skuffer.


3. Tilbehørsmuligheter

Til Extreme-serien er det utviklet et skreddersydd tilbehørsortiment som passer på flere mulige måter over hele grillflaten. Enten du ønsker å tilberede en god wok, pannesteke egg og bacon til frokost, eller tilberede flere råvarer samtidig på nye og spennende måter, får du mulighet til dette. Tilbehøret er av samme lengde og kan brukes på kryss og tvers over hele grillen. Det er en fordel når du ønsker å tilpasse grillflaten etter grillmåltidet. Så finn din grillstil og tilpass girllflaten etter det du skal grille for alltid å kunne få perfekt resultat.

Tilbehørsproduktene passer alle tre modellene i Extreme-serien og selges separat.Plancha i støpejern >

Stekeplate i støpejern >


Grillrist i støpejern >


Grillkurv >


Grillrist i støpejern til varmehylle >


Stekeplate i støpejern til varmehylle >MGS passer utmerket til Extreme-serien

Trykk her for å utforske grillmulighetene med Multi Grill System som gir deg wok, pizza, stekepanne, stekeplate og searing grid.Extreme 3.1 >


Extreme 4.1 >


Extreme 5.2 >Viktigste egenskaper og spesifikasjoner for Extreme-serien:

 • 3-4 kraftige u-formede brennere i stainless steel avhengig av modell
 • 1 ringformet brenner i stainless steel
 • 1 kraftig sidebrenner
 • CRS belagt stål lokk med vindu i meget høy kvalitet
 • Sidevegger i helstøpt aluminium
 • Grillrister og varmehylle i matt emaljert støpejern
 • Multi Grill System – MGS
 • Skreddersydd tilbehørsortiment
 • Integrert tenning og brytere med LED-lys
 • Understell med skap for oppbevaring
 • Solide hjul for enkel flytting av grillen
 • God varmeeffekt fra 14 kWh til 25,5 kWhExtreme-serien er en høykvalitets grillserie med stor kapasitet, unikt design og et bredt utvalg av tilbehør for den ultimate grillopplevelsen.

Postet i

Siste blogg

FCC BBQ Fire 3.1 gassgrill

Fire 3.1 gassgrill med terningkast 5 i VG

18. juni 2021

I juni 2021 fikk FCC BBQ Fire 3.1 terningkast 5 i VGs test av gassgriller. Grillen oppsummeres som en fin familiegrill til en god pris!

Les mer

8 gode sauser til grillmaten

10. juni 2021

En god saus er nøkkelen til et ekstra godt grillmåltid. Enten du griller kjøtt, fisk eller grønnsaker, så vil en ordentlig god saus gi maten liv. Det hever smaken og er ekstra gøy når du har laget sausen fra bunnen av. Her gir vi deg 8 enkle og gode sauser til grillsesongen.

Les om saus og marinader

Elektrisk grill – enkelt, praktisk og trygt

1. juni 2021

En elektrisk grill passer godt for deg som ikke har mulighet til å bruke en gassgrill eller kullgrill i hjemmet ditt, eller for deg som ønsker det mer miljøvennlige alternativet.

Les mer om elektrisk grill