Velkommen til FCC BBQ!

FCC BBQ er The Flying Culinary Circus sitt grillmerke. Våre grillprodukter kjennetegnes av høy kvalitet, moderne design og funksjonalitet. Et grillunivers for alle som elsker å grille.

FCC BBQ er The Flying Culinary Circus sitt grillmerke. Våre grillprodukter kjennetegnes av høy kvalitet, moderne design og funksjonalitet. Et grillunivers for alle som elsker å grille.

En kort innføring om FCC BBQ

I 2018 ble FCC BBQ lansert som ett nytt grillmerke av The Flying Culinary Circus i Norge.

I The Flying Culinary Circus hadde vi solgt matvarer innen grill i Meny/Norgesgruppen i flere år, så det ble veldig naturlig å bevege oss inn i hardware-segmentet på grill. Med over 300.000 timer i forkleet og bred kompetanse fra kokkebransjen i både inn- og utland, ønsket vi å videreføre denne kunnskapen og gleden med å lage grillmat. Med andre ord, vi har laget mat bak griller og gryter i mange tiår og vet mye om hva som må til for å lage en god og holdbar grill som yter godt. Denne forkjærligheten for grilling som tilberedningsmetode har vært selve startskuddet for FCC BBQ.

I 2019 fikk vi raskt en posisjon i markedet, og året etter lansering rykket vi opp som det andre største merket i Norge bak Weber, noe vi så på som en stor bragd. David i rygg på Goliat. Dette førte til at dørene åpnet seg hos vår kjære nabo i Sverige, som ble en stor dag for oss.

I 2020 har veksten vært formidabel, og dørene har på nytt åpnet seg for oss og gitt oss muligheter hos vår kjære nabo i sør, nemlig Danmark. Nå i utgangen av 2020 har vi etablert oss som en av de største grillmerkene i Skandinavia. Vi er utrolig takknemlig for den tilliten som dere kundene har vist oss, og vårt norske grillmerke FCC BBQ.

Filmen ovenfor gir deg et innblikk i hvem vi er og vår gøyale reise. Følg gjerne med i sosiale medier, enten Instagram, Youtube eller Facebook. Her deler vi inspirerende BBQ og grillinnhold!

Stor kokkehilsen fra FCC BBQ teamet.

Postet i

Siste blogg

Årets nyheter 2024!

5. april 2024

Grillsesongen 2024 er på trappene og her får du servert noen av nyhetene for denne sesongen, som er verdt å merke seg!

Les mer

Volcano anbefalt av TEK.NO

16. januar 2024

Våren i fjor gjennomførte TEK.NO en test av vår Volcano Smokeless båltønne.

Ikke overraskende hadde de mye skryt å komme med da de testet vår allerede populære båltønne!

Kjøp Volcano her

Slik vedlikeholder du grillen din!

25. august 2023

Å ta vare på grillen sin er viktig! Her får du noen vedlikeholdstips vi anbefaler deg å følge et pr ganger igjennom sesongen.

Les mer om å klargjøre grillen for en ny sesong