Velkommen til vårt grillunivers!

Velkommen til The Flying Culinary Circus sitt BBQ brand FCC BBQ. På vår hjemmeside kommer du inn i vårt grill univers, hvor vi vil dele all produktinformasjon om våre griller og grill tilbehør, og ikke minst dele inspirerende grill innhold.

FCC BBQ er The Flying Culinary Circus sitt grillmerke. Her på vår hjemmeside får du et innblikk i vårt grillunivers. Vi vil dele produktinformasjon om våre griller og tilbehør, BBQ- og grilloppskrifter og tips og triks. Du kan også registrere din grill i forbindelse med vårt garantiprogram. Eller enkelt ta kontakt med oss på support dersom du lurer på noe. Gjennom vårt nyhetsbrev gir vi deg tips, oppskrifter og spennende nyheter.

En kort innføring.

I 2018 ble FCC BBQ lansert som ett nytt grillmerke av The Flying Culinary Circus i Norge.

I The Flying Culinary Circus hadde vi solgt matvarer innen grill i Meny/Norgesgruppen i flere år, så det ble veldig naturlig å bevege oss inn i hardware-segmentet på grill. Med over 300.000 timer i forkleet og bred kompetanse fra kokkebransjen i både inn- og utland, ønsket vi å videreføre denne kunnskapen og gleden med å lage grillmat. Med andre ord, vi har laget mat bak griller og gryter i mange tiår og vet mye om hva som må til for å lage en god og holdbar grill som yter godt. Denne forkjærligheten for grilling som tilberedningsmetode har vært selve startskuddet for FCC BBQ.

I 2019 fikk vi raskt en posisjon i markedet, og året etter lansering rykket vi opp som det andre største merket i Norge bak Weber, noe vi så på som en stor bragd. David i rygg på Goliat. Dette førte til at dørene åpnet seg hos vår kjære nabo i Sverige, som ble en stor dag for oss.

I 2020 har veksten vært formidabel, og dørene har på nytt åpnet seg for oss og gitt oss muligheter hos vår kjære nabo i sør, nemlig Danmark. Nå i utgangen av 2020 har vi etablert oss som en av de største grillmerkene i Skandinavia. Vi er utrolig takknemlig for den tilliten som dere kundene har vist oss, og vårt norske grillmerke FCC BBQ.

Filmen ovenfor gir deg et innblikk i hvem vi er og vår gøyale reise. Følg gjerne med i sosiale medier, enten Instagram, Youtube eller Facebook. Her deler vi inspirerende BBQ og grillinnhold!

Stor kokkehilsen fra FCC BBQ teamet.

Postet i

Siste blogg

Ekspertenes favorittgrill: X-Grill Chef

14. april 2021

I april 2020 ble X-Grill Chef kåret til best i test av TV2 Hjelper Deg. Testpanelet undersøkte fem gassgriller for konstruksjon, temperaturer, varmespredning og hvor godt grillene fungerer i bruk. Her kom FCC BBQ med X-Grill Chef ut på topp og fikk terningkast 5.

Les mer

Lammelår på grillen

31. mars 2021

Store kjøttstykker som lammelår er perfekt å helsteke på grillen med teknikken low & slow.

Les mer

Slik gjør du grillen klar for en ny sesong

19. februar 2021

Planlegger du å klargjøre grillen for sesongen? Her gir vi deg tips til hva du bør ha høyt på prioriteringslista før du tenner grillen for første gang etter vinterdvalen.

Les mer